Nyheter
Pewdiepie lämnar sitt Youtube-nätverk

Pewdiepie lämnar sitt Youtube-nätverk

25 kommentarer

Av 2016-01-14 08:59


Om du blir populär på Youtube är chansen väldigt stor att du tillhör något av de många nätverken, i Sverige har vi till exempel Splay och United Screens. Felix "Pewdiepie" Kjellberg har länge tillhört Polaris, en underavdelning till Disney-ägda Maker Studios men har nu valt att starta det egna nätverket Revelmode.

Under detta flagg har han samlat en rad andra framgångsrika Youtube-profiler, inklusive sin egen flickvän och Mark "Markiplier" Fischbach. Han gör dock inte slut med Maker Studios då detta likt Polaris kommer att vara en underdivision. 

Dessa Youtube-kanaler ingår i nätverket:

Pewdiepie kommenterar kritiken mot Youtubes betaltjänst

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Abominable
  Abominable 2016-01-14 10:27
  Loxus skrev:
  Vet inte varför, men varje gång jag ser namnet 'Pewdiepie' så blir jag lätt irriterad...trots att jag i stort sett aldrig kollat på något klipp av honom.


  Han är faktiskt precis så störande som man tror. Jag skulle försöka sälja in Just Cause 3 till en polare. Pewdiepie's "test" dök upp och jag tänkte bara "äh, måste ju ha nån form av vettigt innehåll". NEJ!. Han bara skriker, vrålar och är allmänt efterbliven. Som en typisk 10-åring som sitter på bussen och dricker sin tredje Red Bull för dagen. Helt manisk med tydligt krampande muskler som måste röra sig okontrollerat varannan sekund. Att den här killen är så populär måste vara ett omen som varnar för våran stundande undergång. Jag längtar!!
 • Loxus
  Loxus 2016-01-14 09:30
  Vet inte varför, men varje gång jag ser namnet 'Pewdiepie' så blir jag lätt irriterad...trots att jag i stort sett aldrig kollat på något klipp av honom.
 • DD_Raven
  DD_Raven 2016-01-14 09:15
  Det där han håller i handen, är det vad jag tror det är?
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ