Nyheter
Xbox Live nere – upprörd Snoop Dogg hotar byta till Playstation

Xbox Live nere – upprörd Snoop Dogg hotar byta till Playstation

37 kommentarer

Av 2016-01-14 08:28


Xbox Live-servrarna strulade i natt, och det gjorde Snoop Dogg duktigt irriterad. I en video på Instagram ger han Microsoft ett par saftiga verbala lavetter och säger till dem – och till Bill Gates – att "fixa sin skit". 

I sin upprördhet går Calvin Broadus, Jr., som han egentligen heter, så långt att han hotar att gå över till Playstation-lägret. Fritt översatt och utan moralpanik-stjärnor istället för vokaler i svordomarna säger han ungefär så här:

Ett meddelande till Xbox One eller Microsoft eller fan vet vem: era jävla servrar är helt jävla trasiga, ni kommer få mig att byta till Playstation om ni inte fixar den här skiten.

A video posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

Serverstrul är uppenbarligen inte tha shiznit. Lyckligtvis har Xbox-servrarna hostat igång igen, oklart om Snoop Doggs hot har något med saken att göra. Låt oss hoppas att den gode Dogg inte hann radera sitt Xbox Live-konto. Och att Microsoft inte hann få några rått svängiga gangstalåtar skrivna om sig.

Vilka Xbox-spel Snoop Dogg hade tänkt fördriva tiden med framgår inte. Vi gissar på en mix av GTA V och DJ Hero, med lite Farming Simulator 15 vid sidan av för att hålla sig à jour med odlingsverksamhet. Vad tror du han spelar?

Playstation Network låg nere för någon vecka sen
Steam dök – mitt under julrean

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Tompa
  Tompa Admin 2016-01-14 08:41
  Uppdaterade nyheten med lite spelspekulationer. Vad tror ni han lirar?
 • Bojkott
  Bojkott 2016-01-14 12:19
  Klart som fan att han spelar Farming Simulator 15. Förbannad över att han inte kan sälja sitt weed.
 • slartibartfast
  slartibartfast 2016-01-14 08:38
  Frågorna hopar sig. Vad har han för gamertag? -=TheRealSnoopDogg=-? Vad spelar han? COD? Hur beter han sig i voicechatten?
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ