Nyheter
Snökaoset i Göteborg kommer som expansion till Cities: Skylines

Snökaoset i Göteborg kommer som expansion till Cities: Skylines

43 kommentarer

Av 2016-01-19 19:15


Göteborg, staden där alla heter Glenn och en hel del spel utvecklas, men det är även en av världens sämst förberedda städer. Nu senast lamslogs hela innerstaden av snö, vilket förvisso är svårt att förespå om man sitter inomhus och spelar stadsbyggaren Cities: Skylines. Om du missade allt ståhej om de vita flingorna, kan du glädja dig med att det kommer en expansion till stadsbyggaren som simulerar vinter.

Vi gisssar att den nya expansionen kommer kosta 15 dollar (precis som After dark) och får snön att falla över din, förhoppningsvis, välbyggda stad. Detta innebär såklart en hel del nya problem du måste ta tag i. Bland annat skall vägar plogas och dina invånare fryser, vilket kräver uppvärmning. Allt nytt kostar inte pengar, utan regn och dimma skall komma som en gratis uppdatering.

Vi är inte helt säkra, men har gjort en kvalificerad gissning och kan nu som första spelpublikation avslöja (ryktet) att nästa expansion kommer avhandla den fruktade lövhalkan.

Cities: Skylines - recension
Cities: Skylines-expansionen har fått pris och releasedatum
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Dumlen
  Dumlen 2016-01-19 19:49
  Devan skrev:
  Det kom EN decimeter i gbg, norrlandsborna skrattar åt oss för att vi är så inkompetenta när det kommer till snö så vi klagar på denna mängd ..


  Älskar folks reaktion varje gång det blir vinter i landet. "Vad fasen är det för något vitt och kallt på backen???" Det faller 3cm snö i sthlmsområdet och kvällstidningarna går ut med "Så blir SNÖKAOSET I LANDET", samt att det blir mer än 2 minusgrader "Nu kommer rysskylan till landet"
 • Devan
  Devan 2016-01-19 19:22
  Det kom EN decimeter i gbg, norrlandsborna skrattar åt oss för att vi är så inkompetenta när det kommer till snö så vi klagar på denna mängd ..
 • Freffo
  Freffo 2016-01-19 19:20
  ÅÅÅ vad bra! Jag håller på att skapa Göteborg-Stockholm i Cities Sklines. Hoppas på att det kommer en DLC eller mod där tågen fungerar som SJ:s tåg.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ