Nyheter
Totalbiscuit dissekerar nya Homeworld

Totalbiscuit dissekerar nya Homeworld

15 kommentarer

Av 2016-01-20 15:40


Den cyniske britten är tidigt ute med en första ordentlig analys av Homeworld: Deserts of Kharak, spelet som annonserades med titeln Shipbreakers men som senare fick lov att använda varumärket det föddes ur. Spelet släpps idag på Steam och om du inte orkar vänta på vår recensionen borde dessa 38 minuter ge dig en fingervisning om det är värt de strax över 400 kronor det kostar.

Vi bjuds på ännu en atmosfärisk trailer för nya Homeworld
Använd miljöerna strategiskt när du ökenkrigar i Homeworld: Deserts of Kharak

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • MEG
  MEG 2016-01-20 16:20
  Alltid kul att se Totalbiscuit recensioner, han brukar vara grundlig...
 • tricky
  tricky 2016-01-20 17:34
  TB ligger i 95% av fallen helt i linje med vad jag själv tycker om spel. TLDR för er som inte sett/orkar se videon - i grund och botten ett bra rts, tyvärr är ai:n i spelet otroligt dålig och replay value är skirmish och multiplayer.

  Skirmish fungerade dåligt då han även med svåraste nivån med enkelhet slaktade datormotståndaren utan problem, trots att den fuskade kopiöst med resurser och tillverkning av enheter.

  Multiplayer gick inte att spela då han med sin recensionskopia inte hade några andra att spela med men med enbart 5 kartor totalt (om jag inte missminner mig) så ställde han sig tveksam till om det var värt 400 spänn vid launch med så klen ai och mp-läge som antagligen snabbt kunde kännas rätt så enformigt med så få kartor och dessutom enbart två faktioner att välja mellan som dessutom var väldigt snarlika i sin uppsättning.

  Ser ut som om det kan vara ett rätt trevligt spel, men som med så många andra spel idag så verkar det vara bäst att vänta 6-12 månader med att köpa det så de fått ording på alla barnsjukdomar och fått lite mer innehåll.
 • kaealy
  kaealy 2016-01-20 17:08
  grollo_92 skrev:
  Lepracy skrev:
  it's just one man's opinion...


  Nah. Det är inte direkt en åsikt t ex att man väljer 1920x1080 som upplösning och får en annan.

  That's like just your opinion man...
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ