Nyheter
Se prisvinnande dokumentär om e-sporten i Starcraft 2

Se prisvinnande dokumentär om e-sporten i Starcraft 2

32 kommentarer

Av 2016-01-21 16:39


StarCraft 2 må ha sina glansdagar som e-sport bakom sig och även om de Sydkoreanska spelarna vann mest fanns det ett antal "utlänningar" som de kallades som försökte slå sig fram i den inhemska ligan GSL. En av dessa var Gregory "Idra" Fields som var lika hatad som älskad på grund av sin kaxiga attityd.

I dokumentären The Foreigner får vi följa hans strävan efter att bli den bästa under en turnering på hemmaplan år 2011 där fyra sydkoreaner mer eller mindre dominerade. Den har faktiskt vunnit flera priser, bland annat "Bästa korta dokumentär" på Las Vegas International Film Festival. Kanske inte lika kreddigt som den som hålls i Cannes men ändå en kvalitétsstämpel.

Recension - Starcraft 2: Legacy of the Void

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Carl Johansson-Sundelius
  Carl Johansson-Sundelius Admin 2016-01-22 08:56
  Zelaxe skrev:
  Hur fan fick ni till "bästa zerg-spelaren någonsin" i facebook-flödet? Skäms FZ, nog för att clickbait och allmänt betande har blivit mer av en grej hos er än innan men det är fan ny lågvattennivå.


  Hur kan en frågeställning vara clickbait, eller du kanske missa frågetecknet? Rent generellt är frågor på Facebook inte särskilt bra på att dra in läsare, utan sporrar snarare till diskussion i Facebook-tråden. Om den rubriken är något så är det lätt trollande, men clickbait är det inte.

  Då hade vi kunnat skriva "Du kan aldrig tro vem är den bästa zerg-spelaren" eller "Idra vann sin match men du kan aldrig tro vad som hände sen".
 • mrFluffy
  mrFluffy 2016-01-21 18:27
  Idra, sjukt lätt att vinna mot honom. 6 pool, och attackera. Så fort han ser det så rage-quitar han :D
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ