Nyheter
Spela The Witcher 2 gratis på Xbox One

Spela The Witcher 2 gratis på Xbox One

16 kommentarer

Av 2016-01-22 10:18


Microsofts finfina initiativ att göra en flock Xbox 360-spel spelbara på Xbox One fortsätter, och en handfull "nya" spel kan nu tas hem och köras på den senaste krysslådan. 

Tio titlar har adderats till listan över bakåtkompatibla spel, däribland The Witcher 2 och Counter-Strike: Global Offensive. The Witcher 2 kan därtill hämtas gratis till både Xbox 360 och Xbox One fram till den 5 februari. Men det framgår inte om du får behålla spelet efter den 5 februari, det som står är...

Xbox One- och Xbox 360-ägare kan ladda hem titeln (The Witcher 2, reds anm.) utan kostnad från Xbox.com från nu till den 5 februari.

Om du har mer info om vad som gäller än oss tar vi tacksamt emot den i kommentarerna.

Samtidigt meddelar Microsoft att rutinerna för att släppa spel kommer ändras framöver; istället för att släppa ett gäng spel på ett bestämt datum skyfflas de ut i takt med att bakåtkompabiliteten blir klar.

För att köra de kompatibla Xbox 360-spelen på Xbox One stoppar du antingen i skivan i One-konsolen och följer instruktionerna, eller så plockar du hem spelet via konsolens spelbibliotek. Mer info om bakåtkompabiliteten har du på den här sidan.

Dessa 360-spel är nya i listan:

Alla 360-spel du kan köra på Xbox One
Hämta The Witcher 2 utan kostnad
De nya spelen
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
  • billybob
    billybob 2016-01-22 11:01
    phi skrev:
    Inb4 "gratis? xbox live gold kostar pengar!".


    Yes. Elen likaså.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ