Nyheter
The Division – spana in mer gameplay och lär dig om abilities, perks och vapen!

The Division – spana in mer gameplay och lär dig om abilities, perks och vapen!

20 kommentarer

Av 2016-01-24 18:11


Ubisoft och Massive Entertainment har lossat på embargotyglarna för Tom Clancy's The Division och låter såväl speljournalister som youtubare berätta om sina intryck med spelet. FZ har testat pc-versionen och våra tankar läser du i vår förhandstitt.

Törstar du efter mer kunskap kan det vara värt att spana in Youtube-kanalen Arekkz Gaming. Två nya filmklipp där visar upp mer gameplay och går dessutom in mer i detalj kring det här med abilities, perks och annat som kan vara viktigt att veta när civilisationens undergång nalkas. Rikta ögonen nedåt för att lära dig mer.  

Hands-on - FZ har spelat The Division till pc
Se mer The Division-analys i vår fredagsshow

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Tobias Solem
  Tobias Solem 2016-01-24 23:24
  Det är lite roligt, massor med personer i min bekantskapskrets är lite som FZ-gänget. De tycker inte att FPS-spel och RPG fungerar ihop. Så påminde jag dem om ett spel som nästan alla av dem gillade, Borderlands och helt plötsligt börjar de gapa om att "ja men det var ju fantasivapen, de här är ju på riktigt" ... alltså, ska man hata på "The Division" så gör det efter ni spelat spelet istället. "Bullet sponges" är bara en ursäkt för att man först köpte den orimliga hype som PR-maskineriet drivit de senaste åren, INGEN som är över 12 år mentalt tror på all reklam de ser, eller på att jultomten är på riktigt - men av någon anledning så tror man på profitdrivna publishers förhandsvideos?

  Gör mig en tjänst, sluta köpa hypen. Sluta titta på varenda preview som kommer och tro att det som Ubisoft kränger i e3-demos etc. är gospel, så sparar ni på både plånbok och hjärta. Själv förbokade jag The Division för att det är en svensk utvecklare som gjort flera bra titlar tidigare. Jag kan GARANTERA att det här spelet är MINST en 3/5 i betyg, och att det kommer att vara ett nöje - bara man slutar trissa upp någon slags låtsasmagi som snabbt blir en besvikelse.

  Vakna upp nu pojkar och flickor och lukta på kaffet och testa betan som kostar typ 10 spänn att lira. Skillnaden mellan den och den kopia som man pröjsar 500 riksdaler för kommer vara liten, och förstahandsintryck slår alla previews, all hype och allt skitsnack man utsätts för i hela världen.
 • Raderad
  Raderad 2016-01-24 19:02
  Meh
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ