Nyheter
Brasilien menar att Quantum Break kommer till pc

Brasilien menar att Quantum Break kommer till pc

13 kommentarer

Av 2016-01-27 16:29


Långsamjobbande Remedy Entertainment släpper Quantum Break den 5 april. Studions första stora release sedan 2012 års Alan Wake's American Nightmare är Xbox One-exklusivt... eller?!

När den brasilianska motsvarigheten till Pegi (organ som sätter åldersrekommendationer på spel i Europa) listade Quantum Break häromdagen angavs både pc och Xbox One som plattformar. Efter att saken uppmärksammats av spelmedier världen över har man ändrat så att spelet nu bara är aktuellt för Xbox One, men visst hopp väcker det onekligen.

Historiskt sett brukar Remedy inte säga nej till pc-spelarna. Inledningsvis Xbox 360-exklusiva Alan Wake hittade till pc två år senare, och för American Nightmare dröjde det fyra månader mellan Xbox- och pc-release. Och Remedys (och fösta Max Paynes) ansikte utåt, Sam Lake, sa i november att han gärna ser Quantum Break till pc.

Inget av det ovan är förstås något bevis för att spelet faktiskt släpps till Windows. Vi återkommer i frågan så snart det finns något mer att säga, om det gör det. Tills dess kan vi säga att vi förra veckan gjorde ett Quantum Break-relaterat besök på Remedys kontor i finska Espoo.

Remedy söker folk till nytt projekt
Trailer och datum för Quantum Break

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
  • Bennii
    Bennii 2016-01-27 17:43
    Törstig skrev:
    De har också satt släppdatum 25 januari, så hur någon kan anse detta vara en godtycklig källa fattar jag inte. F i källkritik.


    Datumet du syftar på är datumet när klassificeringen är gjord, inte spelets releasedatum.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ