Många är knepen för att ge spel uppmärksamhet, och till de mer udda kan vi i dag lägga nästa dlc-paket till #Warhammer: End Times – Vermintide. Paketet släpps i slutet av februari och innehåller spelformen Last Stand, ett sorts horde mode där du mejar ner våg efter våg av anfallade gnagare. Inga större märkvärdigheter där, inte heller i det faktum att den äger rum på en ny bana. Men att uttala banan i fråga kan leda till salivdränkt tröja, eller vad sägs om.... Schluesselschloss.

Det är tyska för "knapplås", men så enkelt tänker inte #Fatshark göra för dig. Istället utlyser de en tävling om bästa smeknamn på den nya banan, och de 100 bästa förslagen belönas med banan i fråga. Tävlar gör du här.

Tävlingsvinsten skvallrar om det Fatshark inte berättar i pressutskicket: att banan kommer kosta pengar. Hur mycket har man ännu inte berättat. Däremot berättar man att den som äger banan kan bjuda in tre vänner som inte äger den för att spela den gratis.

Så, för att sammanfatta: ny spelform (gratis) och ny bana (kostar okänd summa) till Warhammer: Vermintide i slutet av februari.