Nyheter
Funcom gör open world-spel med Conan – se första trailern!

Funcom gör open world-spel med Conan – se första trailern!

24 kommentarer

Av 2016-01-29 08:39


Vi har tidigare rapporterat att Funcom arbetar på ett nytt Conan-spel. Nu har de norska utvecklarna tagit bladet från munnen och avslöjat vad det handlar om. Conan Exiles är namnet på spelet som verkar ta avstamp i den populära survival-genren där spel som DayZ och Rust häckar.

Conan Exiles beskrivs som just ett open world survival-spel där det gäller att bygga, överleva och dominera i en brutal värld. Det ska bland annat gå att jaga djur, odla grödor och bygga vapen. När man vuxit sig tillräckligt stark kan man ge sig ut och kriga ensam eller tillsammans med vänner. 

En early access-period är planerad till sommaren 2016. Någon gång därefter ska spelet släppas i sin helhet till pc och konsoler. En första trailer ser ni nedan. 

Nytt Conan-spel på gång hos Funcom
Officiell sajt för Conan Exiles
Tipstack till booNZXTood och Honken.
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • mooxie
  mooxie 2016-01-29 09:21
  Crush your enemies. See them driven before you. Hear the lamentations of their women.
 • Ti994a-C64-Amiga-PC
  Ti994a-C64-Amiga-PC 2016-01-29 10:32
  Ferren skrev:
  Vad är det som gör Conan O'Bri--- The barbarian så populärt IP?
  Jag har sett originalfilmen och kan köpa att smaken är som baken, men skulle va roligt att höra vad det är som fängslar.


  Robert E. Howard skapade ju en djup fantasy-värld med en oerhörd massa kulturer och vitt skilda miljöer med en massa historia. Andra författare som "Sean A. Moore", "Leonard Carpenter", "John Maddox Roberts" (och många, många andra) fortsatte sen att skriva sin egen Conan-litteratur och bygga vidare på världen & mythosen. För att inte tala om den jättelika mängd serier som handlar om Conan & hans värld. (de 2 Arnold filmerna och den nya filmen nuddar bara vid såväl karaktären som världen i sig)

  Kort sagt: Det finns oerhört mycket att ta av, så att exempelvis "Lord of the Rings" eller "The Witcher-böckerna" framstår som kortfattade små noveller i jämförelse.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ