Nyheter
Ex-jätten Gametrailers stänger ner

Ex-jätten Gametrailers stänger ner

53 kommentarer

Av 2016-02-09 07:54


Den en gång så stora och viktiga gamingsajten Gametrailers lägger ner. Sajten startades redan 2002 och var den första stora med inriktning på videojournalistik, långt före och en viktig föregångare för dagens uppsjö av trailers, youtubers och let's play-videor. 

Under några år var Gametrailers videorecensioner en stadig snackis och många föredrog det framför såna där mögliga gamla textrecensioner som vissa andra sajter envisas med. Men efter 13 år är det alltså tack och adjö för sajten, skriver man själva på Facebook. Sista dagen är i dag, och Gametrailers avslutar med samma två recensioner som FZ publicerade i går (här och här) – Unravel och Firewatch.

Gametrailers.com
FZ recenserar Firewatch
FZ recenserar Unravel

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Sisyr
  Sisyr 2016-02-09 09:31
  För X antal år sen gick jag alltid till den sidan för att titta på just speltrailers. Recensioner läste jag på annat håll, men mer eller mindre alla speltrailers såg jag där. Hade egentligen ingen anledning till att sluta besöka sidan, då jag inte var missnöjd, men så blev det!

  Kleptoman skrev:
  Knappast en känd sida då jag aldrig hört talas om den.


  lol'd, narcissismen är strong in this one.
 • Dagonath
  Dagonath 2016-02-09 08:51
  Jag var ofta inne på GT förr, men slutade när de gav alla AAA titlar 9+ hur dåliga de än var. De kunde i recensionen prata om bedrövligt monotont gameplay och ändå trycka in en 9.3 eller liknande i slutbetyg..
 • Newklear
  Newklear 2016-02-09 09:51
  Kleptoman skrev:
  Knappast en känd sida då jag aldrig hört talas om den.


  Troll detected.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ