Nyheter
Watch Dogs 2 bekräftat!

Watch Dogs 2 bekräftat!

35 kommentarer

Av 2016-02-12 09:58


Det blir inget storskaligt Assassin's Creed i år, meddelar Ubisoft. Däremot har företaget andra järn i elden, och via ett dokument om spelförsäljning avslöljas att Watch Dogs 2 är under utveckling. Vi har tidigare misstänkt att så är fallet, men nu är det alltså officiellt.

Uppföljaren till hackerspelet Watch Dogs ska finnas ute i handeln senast april 2017, i slutet av nästa finansiella år. Andra titlar som också ska släppas under nästa finansiella år är For Honor, South Park: Fractured But Whole och Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands. 

Vad hoppas ni på i Watch Dogs 2?

Unity-läxan lärd – det blir inget Assassin's Creed i år
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • JonathanRL
  JonathanRL 2016-02-12 10:29
  JaoL skrev:
  Köper nog inget mer från Ubi.
  Blev att avboka The Division. Stör mig som fan på att de negraderar grafiken på konsolversionen. Sen såg ju Watch Dogs ut som skit också när det kom.


  Jag förstår inte riktigt hur folk som spelar på Konsoll kan förvänta sig bra grafik - framför allt inte i ett så stort spel som The Division. I min mening är det smällen man får ta mot garantin att spelen är i princip garanterade att fungera med hårdvara som kostar en bråkdel av vad en hyfsad PC gör.

  Avboka hur mycket du vill men var också medveten om de begränsningar som ditt val av plattform har.
 • xScaryKidx
  xScaryKidx 2016-02-12 10:48
  Jag gillade första Watch Dogs, så ser fram emot uppföljaren :)
 • Anwest
  Anwest 2016-02-12 10:36
  Jag verkar vara en av få som uppskattade Watch Dogs, men förmodligen var det för att jag köpte det ett år efter det kom och det hade "omvänd hype" i och med att jag förväntade mig ett ganska dåligt spel pga all kritik. Stämningsfullt, utmanande svårt i vissa lägen, ganska fin miljö trots PS4 och en rätt så "innehållslös" värld. Jag ser fram mot Watch Dogs II iaf.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ