Nyheter
Piratnytt: 3DM kan visst cracka kopieringsskyddet Denuvo

Piratnytt: 3DM kan visst cracka kopieringsskyddet Denuvo

43 kommentarer

Av 2016-02-13 11:40


Det har blivit en del turer kring den kinesiska piratgruppen 3DM den senaste tiden. Först menade de att kopieringsskyddet Denuvo, som bland annat finns i Just Cause 3, är för svårt att cracka. Sen meddelade gruppen att de inte skulle cracka några singleplayerspel på ett år. Men nu gör de en helomvändning.

– 3DM kommer snart utannonsera att vi har en lösning för den senaste Denuvo-krypteringen som används i spel som Fifa 16, Just Cause 3 och Rise of the Tomb Raider, berättar ledaren "Bird Sister".

Hon hävdar att de gör detta för att tysta spekulationer om att de slutar på grund av tekniska svårigheter. Framtiden får utvisa hur det verkligen ligger till, men just nu står det klart att piratkampen fortsätter..

Via torrentfreak.

Relaterat: 

Pirater gråter floder – moderna spel för svåra att cracka
Tipstack till CharlieSimon.
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Pholiage
  Pholiage 2016-02-13 12:24
  meat4u skrev:
  Why... That.... Music...arrrgh

  Fixat
 • Greenz
  Greenz 2016-02-13 16:08
  Voorhees skrev:
  Så 3DM blev alltså så pass butthurt att de fortsätter? Kommer aldrig att ladda ner spel utan att köpa dem så det angår inte mig egentligen.

  Finns tillräckligt med sätt att ta reda på om ett spel är bra eller inte. Youtube, twitch, eventuella demon. Dessutom har tungviktare som bl.a Steam och Origin ett väldigt bra refund system. Finns inga vettiga anledningar att piratkopiera längre.


  Men dessa grupper gör inte detta för att de ska göra det, det är en utmaning för dem att cracka spel som drm tillverkarna säger ska vara omöjligt. De gör de också dessutom för creds bland andra grupper. Att vara först inom scenen med något är prestige och egentligen är det inte meningen att spel ska nå ut via torrents ens.
 • PcGamer
  PcGamer 2016-02-13 19:17


Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ