Nyheter
Fram med Nobels fredspris – Dark Souls rundat utan att ta stryk!

Fram med Nobels fredspris – Dark Souls rundat utan att ta stryk!

10 kommentarer

Av 2016-02-16 09:21


627 var antalet dödsfall i snitt under en genomspelning av Dark Souls härom året. Vissa dör många gånger fler, andra inte alls – men ingen har tidigare spelat igenom hela Dark Souls utan att dö, och utan att ta en enda smäll. 

Så har nu alltså skett. För den makalösa bedriften står nicket The_Happy_Hobbit och för säkerhets skull finns den att beskåda via Twitch. Det tar dig bara 8 timmar och 5 minuter att se om allt gått rätt till.

Watch live video from The_Happy_Hobbit on www.twitch.tv

Den 12 april släpps Dark Souls 3. Låt oss hoppas att From Software skruvar upp svårighetsgraden lite grand, så att vi äntligen får lite motstånd...

Dark Souls rundat på under 50 minuter
Dark Souls rundat med Rock Band-gitarr
Dark Souls rundat med 627 i dödssnitt
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Saxit
  Saxit 2016-02-16 10:45
  Tomtampong skrev:
  Nu vet jag inte om så är fallet med Dark Souls, men vanligtvis går inte dagens spel att runda...varva...vad man nu väljer att kalla det.

  Att varva ett spel har sitt ursprung i de av 80-talets spel, som man efter att ha klarat dom kunde spela på en svårare och ibland annorlunda nivå - andra "varvet".
  Ett exempel är The Legend of Zelda till NES.


  Om du inte vet om så är fallet med Dark Souls borde du ju kollat upp det innan du kommenterade för det är ju exakt så det fungerar i Dark Souls; du startar ett New Game+ som blir svårare och du kan göra det hur många gånger du vill.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ