Nyheter
Här är det nya materialet till Fallout 4!

Här är det nya materialet till Fallout 4!

30 kommentarer

Av 2016-02-16 18:22


För några dagar sedan teasade Bethesda Softworks om nytt material till det hyllade rollspelet Fallout 4. Idag kan vi äntligen berätta vad de tre första dlc-paketen handlar om.

Bild 1236670

Automotron
är det första nedladdningsbara materialet och anländer någon gång i mars för 9,99 dollar. Antagonisten den här gången är the Mechanist som släppt loss en hord av ondskefulla robotar du ska jaga och bekämpa. Deras delar kan du använda för att skapa din alldeles egna robotkompanjon.

Bild 1236671

Månaden efter i april släpps Wasteland Workshop för 4,99 dollar och låter dig iklä dig en lite mer sadistisk roll. Designa fällor för att fånga in vilda djur, bestar och raiders. Dessa kan du sedan tämja, eller bara låta slåss mot inte ont anade nybyggare. Paketet innehåller lite mer skisser till ditt samhälle och du kommer bland annat kunna stoppa upp djur. 

Bild 1236672

Far Harbor
är namnet på det kanske största dlc-paketet och dyker upp i maj för 24,99 dollar. Det hela tar sin början på Valentines detektivbyrå och sökandet efter en ung kvinna. Du kommer få stifta bekantskap med ön Far Harbor och en koloni med synthare. Hårdare motstånd kommer du stöta på, men också få tillgång till bättre rustningar och vapen.

Bethesda Softworks påpekar att detta bara är början, så se till att kyssa dina nära och kära adjö. Än är du inte färdig med Fallout 4.

Patch 1.3 till Fallout 4 är mer än bara buggfixar
Snö och grönska – de fyra årstiderna moddas in i Fallout 4
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • BladeCrazy
  BladeCrazy 2016-02-16 18:50
  Trodde första bilden hade en motorcykel först, blev lite besviken när jag insåg sanningen :P
 • Ahris
  Ahris 2016-02-16 21:03
  Priapsi skrev:
  En koloni med synthare? Nu får ni lägga till "skräck" i genrebeskrivningen ;)


  Det kommer att bli lite såhär ;)
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ