Nyheter
Ubisoft kan sluta helt med årliga storspel i Assassin's Creed-serien

Ubisoft kan sluta helt med årliga storspel i Assassin's Creed-serien

17 kommentarer

Av 2016-02-20 16:22


Det blir inget nytt storspel i Assassin's Creed-serien i år. Först 2017 är det dags för nästa svulstiga open world-äventyr, som enligt rykten heter Assassin's Creed: Empire och utspelar sig i Egypten. Men sen då? Kommer Ubisoft att återvända till ett nytt storspel varje år? I ett snack med investerare berättar vd Yves Guillemot att företaget tänker över hela konceptet med årliga versioner:

– Målet är inte att automatiskt gå tillbaka till en årlig cykel, utan att återvända till spelserien regelbundet. Vi kan inte lova att det blir varje år.

Guillemot sa även att de vill ta sig bort från konceptet med att "lansera och glömma bort" titlar, och istället se spelen som en service som uppdateras regelbundet. Ett exempel är hyfsat färska Tom Clancy's Rainbow Six: Siege som har planerat material för en lång tid framöver. Även Tom Clancy's The Division ska gå i samma fotspår. 

Via Gamesindustry.biz

 

Unity-läxan lärd – det blir inget Assassin's Creed i år
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
  • LordOfNomNom
    LordOfNomNom 2016-02-20 16:50
    Känns som en bra sak. Hoppas på att de betyder mer energi till att ha "färdiga" spel vid release. Men har en gnagande känsla av att det inte kommer bli så.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ