2015 var ett relativt småskaligt år för #Take-Two, företaget som äger #Rockstar och #2K Games, och som har tungviktare som GTA, Mafia, #Max Payne, #Borderlands, #Xcom och #Bioshock i stallet. Man gav visserligen ut #GTA V till pc, nya lagshootern #Evolve och de stabila storsäljarna #NBA och #WWE, men några nya giganter blev det inte.

2016 blir det mer fart på utgivningen, lovar vd:n Strauss Zelnick i ett samtal med hranschsajten MCV, och frestar med att det kommer hända stora saker på E3-mässan i juni.

"We will be there in a big way", säger Zelnick utan att antyda något om vad man tänker visa.

Varken Rockstar, 2K eller Take-Two kommer hålla någon presskonferens på E3. Möjligen gör de något i stil med vad #EA och #Activision tidigare gjort: håller egna pressevent innan E3-veckan.

Vad som ska göra deras E3-närvaro stor kan vi bara spekulera i och önska om, och det vill vi att du gör nu! Några uppvärmningsförslag:

E3 2016 äger rum i Los Angeles den 14-16 juni. #EA är för en gångs skull inte med under mässan, utan kör det egna evenemanget EA Play i Los Angeles den 12-14 juni och i London den 12:e.