Nyheter
Klassiska World of Warcraft-gänget Paragon slutar raida

Klassiska World of Warcraft-gänget Paragon slutar raida

22 kommentarer

Av 2016-02-27 12:31


Med över 10 år på nacken och miljontals spelare är World of Warcraft lika mycket ett fenomen som ett spel. I Azeroth med omnejd finns det ett knippe guilder som tävlar för att bli först i världen med att spöa raidbossar, och det finska gänget Paragon har varit en del av världseliten sedan Wrath of the Lich King-expansionen. Men nu lägger de ner verksamheten.

– Vi har beslutat att sluta raida, vilket innebär att vi inte kommer vara en del av "world first"-tävlingen i World of Warcraft: Legion, meddelar guildledaren Seita via Paragons sajt

Det stora problemet har tydligen varit att hitta tillräckligt många skickliga finländare för att kunna hålla en konkurrenskraftig nivå. De övervägde att börja rekrytera internationellt, men i slutändan valde de alltså att lägga ner satsningen. Om de överhuvudtaget kommer spela på casualnivå när Legion släpps är just nu oklart. 

Hoppa över till inlägget för att se vilka bedrifter Paragon stått för genom åren. En av de mest framträdande prestationerna är att de var först i världen med att besegra Lich King. 

Inga djävulska systemkrav för World of Warcraft: Legion

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Odin
  Odin 2016-02-27 12:52
  Jaha
 • Mattias Frost
  Mattias Frost Admin 2016-02-28 09:47
  Självklart är det här inte någon gigantisk nyhet för er som aldrig/sällan kört WoW. För oss andra som spelat länge och engagerat i pve (eller gjorde det en gång i tiden) är det dock som Jochen- säger: slutet på en era.

  Eftersom WoW fortfarande kan piska upp mycket intresse från läsare (både de som slutat spela och de som kämpar vidare) så finns det ett nyhetsvärde. :)
 • Vannulven
  Vannulven 2016-02-27 13:25
  PvE raiding har aldrig varit av lika stort intresse (förutom möjligen i tidigt vanilla) eller ens en inkomstkälla såsom PvP och dess turneringar. Däremot har det alltid varit spännande och inspirerande, kul att se och ta lärdom av från de med oerhört stark lagkänsla som en top raidguild brukar ha (enligt min erfarenhet).

  Synd att se de bästa kast in handduken, men efter så många år så sker ju så mycket saker både hemma och i spelet som förändrar situationen.

  Hoppas dom iallafall ser tillbaka på tiden med stolthet över vad de presterat och som andra förmodligen aldrig kommer att uppleva eller fått uppleva.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ