Nyheter
Vackra miljöer utforskas i fysikbaserade mmo-spelet Worlds Adrift

Vackra miljöer utforskas i fysikbaserade mmo-spelet Worlds Adrift

11 kommentarer

Av 2016-02-28 18:20


Bossa Studios är mest kända för de skämtsamma spelen Surgeon Simulator 2013 och I Am Bread. Med Worlds Adrift vill de bevisa att de även kan göra äventyr av den allvarliga sorten.

Spelet är ett slags mmo av sandlådemodell där fysiken är en central del av upplevelsen. Tillsammans med andra gäller det att bygga luftskepp som man sedan använder för att kriga sig fram i världen. Eller så ägnar man sig åt fredlig crafting eller att utforska landskapen. Det sistnämnda demonstreras i en ny trailer som ni ser nedanför.  

Flyg och krascha luftskepp i fysikbaserade mmo-spelet Worlds Adrift
Spelinformation

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • T.Mani
  T.Mani 2016-02-29 00:01
  grollo_92 skrev:
  Stelefan skrev:
  Ser ut som skit..

  Börjar bli så jävla trött på att det är det enda många fokuserar på. Sen när handlar spel om grafik? Gå och titta på foton din jävla fjant.

  Någon fick lilltån söndertrampad till köttfärs...

  Det såg verkligen inte speciellt bra ut och inte bara grafikmässigt. Animationerna var inte heller bra. Gillade inte stilen. Och det verkade vara rätt stelt över lag. Visst är det säkert långt ifrån klart, men man släpper inte heller ett klipp för att visa sitt spel sin sämsta sida heller...
  Men som det är nu var det inte mycket att hämta eller hoppas på
 • grollo_92
  grollo_92 2016-02-28 23:49
  Stelefan skrev:
  Ser ut som skit..

  Börjar bli så jävla trött på att det är det enda många fokuserar på. Sen när handlar spel om grafik? Gå och titta på foton din jävla fjant. Självklart har inte mindre studios pengarna eller manskapet att göra det lika snyggt som t ex DICE eller Rockstar.
 • Stelefan
  Stelefan 2016-02-28 23:35
  Ser ut som skit..
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ