Nyheter
Har Sony råkat läcka prislappen för No Man's Sky?

Har Sony råkat läcka prislappen för No Man's Sky?

24 kommentarer

Av 2016-03-02 11:42


Många är vi som är nyfikna på sommarens släpps av No Man's Skyett utforskarspel där man besöker olika planeter och försöker ta sig till universumets mittpunkt. Spelet utvecklas av den relativt småskaliga studion Hello Games, men kan trots det kanske få en ganska saftig prislapp.

PC Gamer rapporterar att titeln tidigare under gårdagen blev listad av Sonyden amerikanska Playstation-bloggen, och då för priset 59,99 dollar. Uppgifterna har sedan dess plockats bort och nu återstår det att se om det finns någon sanning i informationen. Något som talar emot är att texten "out 3/3" också fanns med i meddelandet - vilket är högst osannolikt då No Man's Sky redan fått en bekräftad release till juni 2016. 

Vi får helt enkelt vänta och se vad det slutgiltiga priset för det ambitiösa indiespelet blir. Hur mycket är du villig att betala för No Man's Sky?

Se gameplayklipp från No Man's Sky
41 saker du förmodligen inte visste om No Man's Sky
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Nocturnal77
  Nocturnal77 2016-03-02 12:13
  Hade någon trott att detta -inte- skulle kosta standardpriset på $60..? Det är ju inte ett AAA, men det är ett trippel-i. :) Jag ska köpa det, men jag hoppas att det inte blir ett till Spore...
 • MatsDahlgren
  MatsDahlgren 2016-03-02 12:36
  Vercadi skrev:
  Förstår fortfarande inte vitsen med detta spel, visserligen antar jag det är äventyrskänslan som kommer vara riktigt bra förhoppningsvis.

  Kommer antagligen vara flertal problem vid release så kommer nog inte införskaffas förens julrean, om nu det fått bra recensioner såklart.


  Att få utforska något som inte är skriptat och att få sätta egna namn på saker man är först att upptäcka i en singel MMO-värld lockar betydligt mer än att raida samma boss femtielva gånger i WoW imho.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ