Nyheter
The Division nere för serverunderhåll

The Division nere för serverunderhåll

27 kommentarer

Av 2016-03-15 09:00


När det här skrivs kan du inte spela The Division. Servarna togs ner klockan 9 för underhåll som enligt planen ska genomföras varje vecka. Underhållsarbetet beräknas ta max tre timmar.

Det ger dig tid att pyssla med annat, som jobb eller skola. Eller om du nerprioriterar sånt, fundera över vilket betyg FZ tänker klistra på The Division. En första antydan fick du i vår videogenomgång i slutet av förra veckan, och vår textrecension med betyg levereras med största sannolikhet i morgon, onsdag.

Se gårdagens The Division-stream
FZ:s första åsikter om The Division

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
  • Tompa
    Tompa Admin 2016-03-15 12:56
    Devan skrev:
    Fz ni är för roliga .. server underhåll för division i 3 timmar är något att göra nyhet av .. men tex att heartstone och warthunder fått nya stor patcher idag är inget och skriva om ? "shrug"

    Om vi kunde skulle vi täcka allt, men vi har inte manskap till det. I det här fallet är The Division nytt och hett, och massor av FZ-besökare spelar det. Det gör den här nyheten relevant. Hearthstone och War Thunder är äldre, och även om de inte är ointressanta spel fick The Division högre prioritet den här gången.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ