Nyheter
Tyranny – nytt svulstigt pc-rollspel från Obsidian och Paradox

Tyranny – nytt svulstigt pc-rollspel från Obsidian och Paradox

23 kommentarer

Av 2016-03-16 09:34


Det har tisslats, tasslats och spekulerats i vad rollspelskonnässörerna Obsidians nästa skulle bli. I natt kom svaret: Obsidians nästa blir... ett rollspel!

Tyranny är namnet, och det fortsätter den trevliga trenden med storväxta och genomarbetade singleplayer-rollspel (tänk Pillars of Eternity). Vad vi har att göra med är ett fantasy-doftande pc-rollspel i en krigshärjad miljö, med twisten att den onda sidan redan vunnit.

http://www.fz.se/bilder/?id=1248258
De första Tyranny-bilderna skvallrar om klassisk rollspelskameravinkel.

Obsidian och Paradox lovar en icke-linjär berättelse med högt omspelbarhetsvärde och där du får leva med konsekvenserna av de val du gör. Paradox-chefen Fredrik Wester säger att Tyranny blir ett stort kliv in i rpg-världen för det svenska företaget, och att man är nöjda med Obsidian som partner för det steget.

We've been involved with Tyranny from the ground up, and are proud to be working with the Obsidian team on the creation of this unique world. This will mark a bold step for Paradox into the RPG genre, and we can't think of a better partner to have for the journey.

Tyranny utvecklas till Windows, Mac och Linux och man siktar på premiär i år. Längre ner har du en första teaser-trailer.

http://www.fz.se/bilder/?id=1248261
Det blev inte fredligt efter att ondskan hade vunnit.

Obsidian har titlar som Star Wars: Knights of the old Republic II, Fallout: New Vegas,Neverwinter Nights 2 och nämnda Pillars of Eternity på meritlistan. Det föder hopp om en potentiellt svinbra men buggig rpg-upplevelse. Var hamnar dina förväntningar på Tyranny?

Vad har Obsidian och Paradox på gång?
FZ recenserar Pillars of Eternity-expansionerna 1 & 2
Spelinformation
Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ