Nyheter
Telltales Batman släpps i sommar – blir ett teknologiskt steg framåt

Telltales Batman släpps i sommar – blir ett teknologiskt steg framåt

22 kommentarer

Av 2016-03-19 18:13


Sedan dundersuccén med The Walking Dead: A Telltale Games Series har Telltale Games gjort avsnittsbaserade spel av allt från Borderlands till Game of Thrones. Oftast brukar spelen få positiva omdömen, men en återkommande kritik är den numera trötta spelmotorn. Kanske får vi se ändringar i den under sommaren?

Igår avslöjade Telltale att det kommande spelet om Batman ska börja släppas i sommar. De beskriver upplevelsen som "en levande serietidning" i samma anda som The Wolf Among Us. Spelet ska även vara en evolution av vad vi hittills sett från Telltale, med betydande steg framåt både teknologiskt och kreativt. Vilket onekligen låter lovande. Räkna bland annat med ny teknik för rendering. 

Telltale berättade också att de har friheten att göra lite vad de vill med storyn och världen, och att de tänker göra ett spel som ligger ungefär i linje med den dystra stämning från många av deras tidigare spel. Handlingen kommer kretsa mycket kring Bruce Wayne och hans dubbelliv. 

Via pcgamesn.

Telltale gör spel med Batman
Spelinformation

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Tapiwen
  Tapiwen 2016-03-19 18:31
  Måste... ha.... The Wolf Among Us 2..... Gaben.. gör något..
 • schmuttah
  schmuttah 2016-03-19 19:34
  janssonn skrev:
  Förstår verkligen inte varför FZ måste nämna deras spelmotor i varje artikel rörande Telltale, som om den skulle ha någon som helst inverkan på deras nuvarande spel?

  Har spelat i stort sätt allt som Telltale medverkat i och skulle kunna spela 100 titlar till med deras nuvarande spelmotor, grafiken är bara för mysig!


  En spelmotor är inte bara grafik. Själv tycker jag storyn i deras spel är bra, men gameplaymässigt är de riktigt kassa. Typ point and Click för 3-åringar. Inte min grej direkt. Men jag kan leva med det p.g.a storyn.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ