Nyheter
Overkligt vackra Firewatch säljer riktigt bra

Overkligt vackra Firewatch säljer riktigt bra

26 kommentarer

Av 2016-03-20 09:26


Playstation 4-versionen av Firewatch fick inte någon lysande start, med framerate-trassel för många spelare. Trots det har många uppskattat det vackra äventyret där man träder i rollen som brandutkik i Wyomings vildmarker. Utgivarna Panic avslöjar exakt hur många digitala kopior som sålts i ett blogginlägg.

Runt 500 000 sålda exemplar blev resultatet till Playstation 4 och pc efter första månaden. Utgivarna fick tillbaka hela sin investering på blott en dag. Med andra ord kan vi notera ännu en indieframgång på kort tid. Senast rapporterade vi att Harvest Moon-inspirerade Stardew Valley sålt i imponerande 425 000 exemplar. 

Är du nyfiken på Firewatch rekommenderar vi vår recension av spelet

Recension – Firewatch
Humor i vildmarken – här är fyra (!) nya trailers från Firewatch
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • kebbe
  kebbe 2016-03-20 12:14
  kaealy skrev:
  A fancy walking simulator. Grattis antar jag.


  Knappast en "walking simulator".
 • lastlegion
  lastlegion 2016-03-20 10:36
  Ti994a-C64-Amiga-PC skrev:
  Rätt välförtjänt, en intressant historia berättad på ett engagerande sätt och till det en vacker spelvärld som man bara njuter av att röra sig i.

  Dock, så hade "Firewatch" samma svaghet som Telltales spel. Det vill säga att "gameplay" var oerhört förenklat och det existerade inga som helst utmaningar, inte ens av den allra mest blygsamma sorten.

  Om detta spel bara hade erbjudit lite mer spelbarhet, även om det bara vore lite "klätter-utmaningar" och några simpla pussel att lösa. Kanske några uppdrag att finna "collectibles" med tillhörande achievments eller att samla vackra naturbilder för en tidskrift, ungefär som i "Life is Strange". Ja då hade det nästan varit värt full pott betygsmässigt.


  Jag håller inte med att det hade behövts en massa extra saker som man skulle samla på och sådant. Spelet är nog mer menat att det ska spelas en gång för storyn. Det är otroligt vackert, Storyn är bra och det är en roligt och engagerande.

  Jag tycker om exakt för vad det spelet är, konst, i mina ögon. Det lovar inte för mycket och levererar inte för mycket.

  Ett bra spel för ett skäligt pris som njutes bäst ensam på en lugn vardag eller helgkväll när man bara vill göra något annat.

  Är glad för vad det exakt är och tycker det hade förstört om det hade varit en massa extra saker med i.

  .
 • kaealy
  kaealy 2016-03-20 10:32
  A fancy walking simulator. Grattis antar jag.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ