Nyheter
Fallout 4:s nya, svåra Survival Mode i beta inom kort

Fallout 4:s nya, svåra Survival Mode i beta inom kort

14 kommentarer

Av 2016-03-23 11:12


I går lanserades Fallout 4: Automatron, det första dlc-paketet till Bethesdas action-rpg som för ca 100 kronor skickar en flock påstridiga robotar på din arma lekamen. Samtidigt meddelar företaget att den omgjorda svårighetsgraden Survival Mode släpps på Steam nästa vecka.

Nya Survival Mode ska ge dig en duktig utmaning. Bland annat sparas spelet enbart när du sover, det finns inget fast travel, världen är full av sjukdomar och striderna ska bli rejält svåra.

Det har tidigare sagts att uppdateringen ska lanseras i april, mellan det första och andra dlc-paketet. Då ska också modverktygen dyka upp.

FZ har just satt igång med att testa Automatron-dlc:t. Du läser vårt omdöme i början av nästa vecka.

Info om survival-lägetS
Fallout 4:s modverktyg landar i vår

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
  • employed
    employed 2016-03-23 12:01
    Minns Morrowind där det endast fanns små instanser av Fast travel. Annars var det bara att vandra till andra sidan ön iaf man var tvungen. Visst var det jobbigt och frustrerande ibland men det skapade en stämning som är svår att slå. Se omgivningen och himlavalvet skifta vid dag och natt och olika väder. Det kändes som man verkligen var där i de vulkaniska landskapet.

    Hade varit roligt om typ ett spel som skyrim hade kunnat komma med såna inslag. Kyla som faktiskt man måste skydda sig ifrån, möjlighet till föda, vatten, sömn som inte bara ger buffs utan också negativa egenskaper om man struntar i dem. Sjukdomar som man är tvungen att uppsöka doktor. Eller varför inte förkylningar som ger en negativa stats under en längre tid. Utrustning som gör en tyngre och långsammare ju mer man har och blir "orörlig" när man tar upp en blomma.

    Precis, ett riktigt hardcore RPG. Blir glad bara jag tänker på det.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ