Nyheter
Läckt Nintendo NX sedd - hos Division-Massive?

Läckt Nintendo NX sedd - hos Division-Massive?

65 kommentarer

Av 2016-03-23 19:55


Detta visade sig vara fejk - se filmen som visar hur skaparen gjorde

De senaste månaderna har vi regelbundet sett påstådda läckor rörande Nintendos nya konsol med arbetsnamnet NX. Patentskisser på den skärmtäckta gamepaden har startat frenetiska diskussioner kring huruvida Nintendo återigen går sin egen väg.

Tidigare unden dagen dök två bilder upp på Reddit på just detta styrdon, märkt med "confidential property". Spekulationerna drog såklart igång direkt, var det en välgjord mockup eller den faktiska kontrollen till Nintendos nästa spelmaskin?

Bild 1251759 Bild 1251762
Den tidigare läckta patentbilden samt dagens läcka

Diskussionerna tog dock en oväntad vändning när någon uppmärksammade att tangentbordet på den bärbara dator som syns i bakgrunden har ett svenskt tangentbord. Någon noterade också att ett träd reflekteras i en skärmfot och lyckades koppla detta till Massives kontor i Malmö. Efter en virtuell promenad på Google Maps och lite klipp-o-klistra i Photoshop är vi nästan beredda att skriva under på bildena att bilden är tagen på ett kontor på bottenvåningen.

Bild 1251758

Ägarna Ubisoft var också en av de utgivare som stöttade Wii allra mest så om Nintendo vill blanda tredjepartsutvecklare vore det inte ett märkligt val. Allt detta är ju såklart spekulationer men även utan en agronomutbildning (det heter tydligen dendrolog!) ser träden väldigt lika ut.

Sweclockers rapporterar om ryktena kring NX

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Tipstack till nisp88.

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Pjotor
  Pjotor 2016-03-23 20:24
  Haha, vissa Internetdetekiver, alltså. Navy: CIS är inte ens en fis i en orkan jämfört med nyhetssugna nördar.
 • Carl Johansson-Sundelius
  Carl Johansson-Sundelius Admin 2016-03-23 20:32
  Bild
 • kadavriak
  kadavriak 2016-03-23 20:51
  Ojoj nu kommer gnällspikarna fram. Gissar att ni var sådana som gnällde lika mycket över digitalkameror, smartphones och skivat bröd med? Jag tycker det är härligt att Nintendo (om nu detta ens har nåt att göra med NX) riktar sig mot Early Adopters.

  Kör på, Nintendo och låt gnällspikarna sitta kvar med sina halvdassiga PC-kopior till konsoler som snarare håller tillbaka teknikutvecklingen än driver den framåt! Playstation 4? XBox One? Redan på namnet hör man hur mycket innovation det ligger bakom dessa...
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ