Nyheter
Kittla frag-nerven med köttig gameplay från Doom

Kittla frag-nerven med köttig gameplay från Doom

29 kommentarer

Av 2016-03-24 17:05


Förr i tiden var shooters av den snabba sorten standard i genren. Nu är de på väg tillbaka i full fart med spel som Unreal Tournament och Lawbreakers. Id Software vill inte vara sämre, så i maj släpper de ett sprillans nytt Doom.

I slutet av månaden är det dags för multiplayer-beta för alla de som förbokade Wolfenstein: The New Order. Detta uppmärksammas med ett pärlband trailers. Vi har bland annat kunnat spana in olika kartor och köttiga spellägen. Nu är det dags att stifta närmare bekantskap med några av de demoner som vi kan ta kontrollen över under matchernas gång, samt några av de vapen vi utplånar varandra med. 

Multiplayer från Doom visas upp i ny trailer – bli demon och käka upp dina fiender
Folket har talat! Här är det alternativa omslaget till Doom
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Sapiens
  Sapiens 2016-03-24 17:57
  Låg fov, vapen som tar upp halva skärmen, visar sällan sammanhängande gamplay, massa qte moment och avbrott som stör ut spelflödet, "Doom" istället för "Doom 4", horribla fula filter, usel färgdesign, knappt inget nytt eller unikt att tala om, PC versionen har i stort sett aldrig pratats om.

  Näe fy fan alltså, alla varnings tecken finns där. Det här spelet kommer nog bli lika ikoniskt som Wolfenstien (2009) och precis som det spelet kommer man behöva säga Doom (2016) för att folk ska fatta vad man ens menar om några år.
 • cybo
  cybo 2016-03-24 20:16
  "Men med John Carmack och alla andra på ID Software känns det rätt lugnt"

  Tror han lämnade det sjunkande skeppet 2013.
 • zliddret
  zliddret 2016-03-24 21:00
  Så mycket gråt här inne, ingen tvingar er att spela, håll igen istället. Vi alla vet redan vad många av er tycker sen tidigare artiklar gällande doom.
  Ingen kommer tvinga er att spela, och vi som kommer spela lär inte sakna er alls. Bara skönt att slippa gnälliga ungar :)
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ