Veckans stora samtalsämne i spelvärlden har varit de bedrägerier som flera Youtube-kanaler har legat bakom. De har marknadsfört tjänster de själva äger och skapat sponsrat innehåll utan att tydliggöra detta för sina tittare. Dagarna efter togs merparten av dessa videos bort från videotjänsten, erkännanden försvann från Twitch och några var till och med snabba att publicera ursäkter.

TmartN, en av personerna bakom gamblingsajten csgolotto.com, har dock tagit några dagar på sig. Det tog kanske tid att först lägga in en disclaimer på alla sina bettingvideos, och sedan ta bort dem helt och hållet. När han väl la ut en ursäkt på sin kanal med tre miljoner prenumeranter låg den inte uppe länge. Den raderades men som vi vet är det omöjligt att gömma och glömma saker på Internet.

Så här har du två kopior på ursäkten. Den gulliga hunden gissar vi ska hjälpa till med sympatiarbetet.

Även streamern JoshOG har publicerat en ursäkt via Twitter. Han erkänner sitt sponsoravtal med sajten men kommer i fortsättningen inte att visa upp den i sina streams. Han försöker också klargöra att inget var riggat, den som skedde på sajten skedde enligt reglerna. Ni får tro honom om ni vill