Nyheter
Skaparna bakom The Revenant gör tv-serie av Battlefield

Skaparna bakom The Revenant gör tv-serie av Battlefield

31 kommentarer

Av 2016-07-11 21:12


Svenska Dice har blivit en naturkraft inom spelbranschen och detta tack vare Battlefield-serien. Ett varumärke som tagit oss från andra världskriget till år 2142 och nu hela vägen tillbaka till det stora kriget i Europa. Att spelet nu blir tv-serie hade vi dock aldrig kunnat ana.

Det var idag som Dice meddelade att de slutit ett avtal med Paramount Television och Anonymous Content för att flytta succéserien in i tv-seriernas förlovade land. Michael Sugar och Ashley Zalta kommer stå som exekutiva producenter för serien.

Battlefield has a tremendous built-in, engaged fan base, making it a highly coveted piece of IP primed for long-form adaptation

Om du undrar vilka Anonymous Content är och vad de har gjort, kan vi meddela att listan är lång och extremt prestigefull. De ligger bakom bland annat The Revenant, Mr. Robot, True Detective och Babel.

Battlefield 1 – jämför grafiken mellan pc, Xbox One och Playstation 4
Så ser Battlefield 1 ut på Playstation 4 – se 90 min gameplay!
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
  • Johan Olander
    Johan Olander Admin 2016-07-11 22:01
    EttanLös skrev:
    battlefield tv serie? hmm... kommer alltså innehålla bland annat kamakazi stridsplan och flygande stridsvagnar som blir ivägskjuten med c4? Samt en massa t-bag


    Istället för reklam är det två minuter där du blir kallad "fag" och "noob".
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ