Vi måste erkänna att vi inte riktigt såg grejen med #Pokémon Go innan undertecknad försvann in i missbruket. Att varumärket är starkt visste vi, men inte att varenda kotte skulle springa runt och jaga monster utanför hemmets lugna vrå. Succén är ett faktum och #Nintendo skrattar hela vägen till banken. Utvecklaren #Niantic Labs har dock fullt upp med att få ut spelet i övriga världen och är just nu ifärd med att uppdatera spelet.

John Hanke, som basar över #Niantic Labs, har berättat att de just nu jobbar för fullt med att få servrarna stabila. Det verkar onekligen som om de blev något tagna på sängen av spelets enorma framgång. Det arbetas även med gameplay-mässiga uppdateringar och han utlovar att byteshandel är en prioriterad funktion.

Just att kunna byta Pokémons med varandra, är en stor del i spelets framgång. Detta kommer även öka på det sociala värdet i spelet, som redan nu har blivit ett sätt för främlingar att prata med varandra. Tidigare under kvällen uppmanade vi dig att dela med dig av dina berättelser från fickmonstrenas värld.

FZ kommer att recensera #Pokémon Go när spelet har släppts till både Android och IOS här i Sverige.