Nyheter
One Night in Karazhan – glitter och glamour i nya Hearthstone-äventyret

One Night in Karazhan – glitter och glamour i nya Hearthstone-äventyret

21 kommentarer

Av 2016-07-29 08:27


Blizzard hade något speciellt att avslöja kring Hearthstone: Heroes of Warcraft idag på morgonen, och spekulationerna visade sig stämma: under livestreamen från Kina så utannonserades det nya Hearthstone-äventyret One Night in Karazhan.

Äventyret utspelar sig i den klassiska World of Warcraft-raiden Karazhan, fast så som den såg ut innan alla vålnader och monster slog sig till ro där. Istället handlar det om en klassisk fest där du som spelare anländer en timme innan kalaset börjat. Problemet är att många av de magiska prylarna har börjat spåra ur, så du måste hjälpa Medivh att få ordning på grejerna innan de andra gästerna kommer.

Den som tar sig an äventyret kommer återuppleva ögonblick från WoW-raiden, till exempel schack-evenemanget och operan. Räkna även med att träffa välbekanta figurer som Curator, Netherspite och Shade of Aran.

One Night in Karazhan börjar släppas om två veckor, där en ny del släpps varje vecka därefter. Äventyret kommer även med ett prologuppdrag som är gratis för alla och innehåller nya kort. 

Spelinformation

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • adrii
  adrii 2016-07-29 10:41
  Eller så vill de bara slippa vara superseriösa för en gång skull, vad är felet med det? det är ett kortspel liksom
 • Puscifer
  Puscifer 2016-07-29 09:10
  Sviskon skrev:
  Hur fjantiga kan Blizzard bli är frågan.

  Inte tillräckligt är svaret.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ