Nyheter
HeatoN är klar för mästarnas mästare!

HeatoN är klar för mästarnas mästare!

43 kommentarer

Av 2016-08-24 17:45


37 005 personer är med i Facebook-gruppen HeatoN till Mästarnas Mästare, men trots detta har vår CS-hjälte inte fått visa vad han går för. Efter att skidåkaren Jon Olsson varit tvungen att ställa in, blev det dock Emil "HeatoN" Christensen som fick ta hans plats.

– Emil har varit med på våra listor i många år. Vi har funderat på om han skulle passa in och det har han alltid gjort, men det har aldrig kommit till skott. Så jag blev naturligtvis jätteglad när han tackade ja, berättar Anders Wistberg, Projektledare på SVT, för Aftonbladet Esport.

De erkänner dock inte officiellt esport som en riktig sport, men sträcker sig i alla fall till att erkänna det som något likvärdigt. Ett litet steg för mänskligheten, men ett stort för esporten.

Emil "HeatoN" Christensen gör med andra ord legendarer som Anders Svensson, Josefin Lillhage och Per-Olof Posa Serenius sällskap i tv-rutan nästa år. Vi här på FZ har en aning om vem du kommer heja på.

 

 
Stor CS:GO-patch ändrar recovery rate för populära gevär
Valve har börjat tvinga ner sajter med CS-gambling
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Pa-pa-pastorn
  Pa-pa-pastorn 2016-08-24 18:25
  Hmm jag kanske har fel nu, har inte sett så mycket svensk tv på senaste tiden men är inte Mästarnas Mästare det där där de också sitter å kollar på film, vad huvudpersonen har gjort för bra osv? Kommer ju isf bli sjukligt pinsamt när de andra idrottarna måste titta på CS och låtsas som de bryr sig.
 • purjo
  purjo 2016-08-24 19:21
  cammo skrev:
  Ska dom ta in schackspelare också? Och pokerspelare?

  Bara för att man kan tävla i något så är det INTE sport.


  Schack är en sport, det är däremot inte en idrott. Skillnaden mellan de två är att sport inte behöver vara atletiskt medans idrott måste vara det.
 • Decado
  Decado 2016-08-24 18:29
  Fyfan, det här blev döden för Mästarnas Mästare.

  Efter alla säsonger som gått så förstår jag att det börjar bli svårt att hitta idrottare som platsar i programmet.
  Men nu har SVT alltså nått botten.

  Det finns duktiga brandmän, poliser och militärer som tävlar internationellt som skulle passa in hundra gånger bättre i serien.

  Nu blev jag jäkligt bitter... :P
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ