I år firar #Ubisoft 30 år och medan det verkar vara lite stökigt bakom kulisserna pågår firandet för fullt. De har tidigare gett bort titlar som #The Crew och det finns fortrarande tid att säkra ett exemplar av Far Cry: Blood Dragon. Finalmånadens gåva är omtyckta #Assassin's Creed III och det erbjudandet blir tillgängligt den 7 december.

I det tredje spelet, som släpptes för fyra år sedan, fick vi bekanta oss med huvudkaraktären Connor under den amerikanska revolutionen. Miljöerna är hämtade från såväl Boston och New York och vår recensent Fredrik Eriksson hade bland annat detta att säga.

Det är just mångsidigheten som får mig att spela Assassin's Creed-äventyren som inga andra. Under en och samma omgång kan jag segla till den karibiska övärlden, bygga upp mitt eget lilla samhälle, brottas med vilda kattdjur på toppen av en hög klippa och bedriva handel längs den amerikanska östkusten. Jag kan starta uppror i Boston och se människorna stå upp mot sina tyranner, se hur sommar blir till vinter och känna regnet piska mig i ansiktet. Och jag ser en välskriven, välberättad och välspelad berättelse ta form och känner historiens vingslag ger eko. Det är mäktigt.

Gratiserbjudandet aktiveras och hämtas via Uplay-klienten.