Nyheter
Filmatiseringen av Assassin's Creed roade inte kritikerna

Filmatiseringen av Assassin's Creed roade inte kritikerna

41 kommentarer

Av 2016-12-20 18:30


Den 11 januari, nästa år, har filmatiseringen av Assassin's Creed premiär i Sverige och många fans av serien ser såklart fram emot detta. Du som inte är tokfrälst i serien bör nog lägga pengarna på en annan film. Om vi ska gå efter vad kritikerna tycker.
 

"Assassin's' Creed" is like playing a bad game and longing for the sweet release of the "game over" screen.


Ovanstående är från tidningen The Wrap, som inte hade mycket till övers för filmen. Betyget hamnade på 30 av 100. Faktum är att det inte finns särskilt många frälsta bland kritikerna, men Indiewire sticker ut och delar ut 67 av 100. Det finns alltså små ljusglimtar, om du vill greppa efter halmstrån.

Det här betyder såklart inte att du kommer hata filmen, men den kanske inte är till för filmkonnässörer utan för den som verkligen (verkligen) älskar spelserien. Ett axplock av betygen kan du hitta nedan.

Källa: Metacritic
Rykande färskt klipp från Assassin's Creed-filmen
Se filmen från Assassin's Creed-filmen
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • brandter
  brandter 2016-12-20 18:41
  Den följer spelet rätt bra, DVS de förbannade delarna i "framtiden" är skittråkiga och man sitter bara och väntar på att få börja springa runt i dåtiden istället.
 • BillyJoeBob
  BillyJoeBob 2016-12-20 19:26
  Dergo218 skrev:
  Otroligt tråkigt, var väldigt mycket som hängde på denna filmen. Finns grymt mycket spel som skulle göra sig bra i film. Problemet är att filmerna som görs baserade på spel mer eller mindre floppar. Warcraft filmen är en av de filmer som klarat sig bäst men den gick inte så bra i box office i USA.

  Det brukar oroa studios fast den gick bra internationellt. Plus filmen i sig var imo ganska sisådär. Och jag tvivlar på att en uppföljare skulle dra in lika mycket pengar internationellt.

  Frågan är vilket spel skulle kunna göra succé på filmduken och verkligen öppna upp marknaden för fler högbudget filmer baserade på spel.


  Mass Effect, definitivt. Nuff said liksom.
 • Cane
  Cane 2016-12-20 18:38
  Såg ju fruktansvärt lam ut om man bara såg på trailern så är inte förvånad
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ