Nyheter
Super Mario Run slår rekord i App Store

Super Mario Run slår rekord i App Store

15 kommentarer

Av 2016-12-21 19:10


Super Mario Run släpptes till Ios häromdagen och innebar en efterlängtad mobiltdebut för den populära rörmokaren. Vi har tidigare rapporterat att analysföretaget SensorTower hävdat att spelet laddats hem 5 miljoner gånger under det första dygnet, och att var tionde person valt att betala prislappen på 100 kr för att låsa upp hela upplevelsen.

Nu meddelar Nintendo själva hur det sett ut på nedladdningsfronten. De fyra första dygnen har spelet tankats hem 40 miljoner gånger, vilket är ett App Store-rekord för den tidsperioden. Exakt hur mycket pengar som håvats in avslöjas dock inte, men Nintendo berättar att Super Mario Run nått topp 10-listorna över bäst säljande spel i 100 länder. Vilket förmodligen blir ganska många guldmynt på bankkontot. 

Super Mario Run drar in över 45 miljoner kr första dygnet
Nintendo: Inget DLC till Super Mario Run
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Påskmust
  Påskmust 2016-12-21 20:22
  Rasmous skrev:
  SebastianV skrev:
  Jag brukar vara Mario Hypad. Men att se på en icke Nintendo relaterad enhet, fångar inte min lust.


  Som Nintendo fanboy själv så måste jag säga att jag blev förvånad när jag startade spelet. Grymt bra optimerat, och roligare än vad jag trodde! Men prislappen är en annan femma.. ;)

  Priset må vara lite saftigt, men jag ser hellre bra spel för 100 kronor än alla dessa free to play-spel som pryder topplistorna idag. Om folk visar att dom är villiga att betala för bra produkter så kan det leda till en vettigare framtid.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ