Nyheter
Topplista: Årets största nyheter, enligt FZ:as läsare!

Topplista: Årets största nyheter, enligt FZ:as läsare!

22 kommentarer

Av 2016-12-31 18:00


Det återstår bara timmar innan 2016 tar sin sista suck. Innan vi börjar blicka mot framtiden och kommande spel sammanfattar både FZ och SweClockers året som gått. Och som en sista final på 2016 avslutar vi med att bolla tillbaka till er, kära läsare.

Som bekant rapporterar vi om en hel del nyheter här på FZ. Om folk som gör roliga saker, heta speltrailers och annat som hänt i branschen. Nu har vi sammanställt de tio nyhterna som lästs flest gånger det gångna året. Här är årets största nyheter, enligt FZ:as läsare!

 

10: Ant Simulator läggs ner efter att investeringarna gått till strippor och sprit
När det händer konstiga saker i branschen brukar ni vara snabba framme för att läsa och kommentera. Sammanbrottet runt Kickstarter-framgången Ant Simulator var inte något undantag. 

9: Overwatch-porr är tydligen en grej
Och tydligen är det någonting ni gärna läser om. "Åt en kompis", förstås. 

8: Se Heaton i den officiella EM-låten
CS-veteranen Heaton dyker upp i nyhetsflödet titt som tätt och är oftast uppskattad av läsarna. Den officiella EM-låten signerad Frej Larsson – not so much. 

7: Minecraft-porr är ett växande fenomen
Porr igen! Och mycket märkligare än så här blir det väl inte?

6: Battlefield 1 avtäckt – läs allt om spelet hos FZ!
I våras avtäckte Dice och EA vad som skulle bli ett av höstens absolut största spelsläpp. Battlefield 1-feber drabbade många som ville veta mer om shootern som utspelar sig i första världskriget.

Listan fortsätter på nästa sida!

Twittra

Facebook

FZ