Nyheter
Awesome Games Done Quick fortsätter att dra in miljoner

Awesome Games Done Quick fortsätter att dra in miljoner

3 kommentarer

Av 2017-01-10 18:11


Just nu sitter 140 000 personer och följer årets upplaga av Awesome Games Done Quick (AGDQ). Att streaming och tv-spel går hand i hand är sedan gammalt. Välgörenhet har även det blivit en del av variabeln.

Årets upplaga av AGDQ har varit igång sedan i söndags och det är inte bara tittarantalet som vittnar om ett populärt evenemang. Streamen har i skrivande stund samlat in cirka 320 000 dollar till The Prevent Cancer Foundation. Vilket är en ideel organisation som jobbar med att motverka cancer och se till att den upptäcks i tid. En sjukdom med många berörda parter.

AGDQ avslutas på söndag och då är det Super Metroid samt Undertale som står på schemat. Om du vill veta vad mer du har att se fram emot, är det bara att klicka dig in på den officiella hemsidan.

Titta på livevideo från GamesDoneQuick på www.twitch.tv
Återupplev Awesome Games Done Quick
Tipstack till Revakkyh och Wezper.

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • AHTF
  AHTF 2017-01-11 05:48
  Känns som det var väldigt mycket personliga åsikter i det där klippet. Big Jon är väl exempelvis där i år med, så verkar knappast vara så upprörd :p

  Prevent cancer ska också ha lyssnat på klagomålen att det bara är usa och har inte varit det senaste 2 åren vad jag förstod, eller kanske bara i år, men ska visst inte stämma längre iallafall...
 • Cane
  Cane 2017-01-10 19:21
  https://www.youtube.com/watch?v=bG6hPJpxzm4

  rekommenderar folk att inte donera
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ