Nyheter
74-årig farfar spelar Asheron's Call med två karaktärer samtidigt

74-årig farfar spelar Asheron's Call med två karaktärer samtidigt

23 kommentarer

Av 2017-01-11 19:30


I en tidig "julklapp" avslöjade Turbine att den gamla mmo-klassikern Asheron's Call slutligen går med bestämda kliv mot graven. Den 31 januari stängs servrarna för liret som släpptes redan 1999.

Någon som spelat sedan dess är den 74 år gamla mannen i klippet nedan. Hans barnbarn har filmat samtidigt som han visar sina färdigheter – på två karaktärer samtidigt – och minns tillbaka på tiden i spelet. En gång lirade han till exempel på fyllan och blev av med all sin loot.

Han beskriver även att han fått många vänner genom spelet och att det han kommer sakna mest är "a time I can call my own". Lojaliteten till Asheron's Call verkar det inte heller vara något fel på, då han anser att alla andra spel ser ut som skräp i jämförelse.

MMO-legendarerna Asheron's Call 1 och 2 går i graven

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Ravenknight
  Ravenknight 2017-01-11 20:08
  Jag borde lägga upp min egen 74 årige far när han krossar mig i Doom men min självkänsla förbjuder mig. :P
 • Cortex
  Cortex 2017-01-11 20:05
  Ser redan fram emot alla futuristiska prylar man kommer kunna leka med när man når pensionsåldern! Holodeck på hemmet kanske :P Kommer spela in i det sista!
 • Mortaigne
  Mortaigne 2017-01-11 19:56
  Underbart att se de gamle hålla på, multiboxa och allt. Hoppas att han hittar något annat spel för sig och sina polare att spela!
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ