Nyheter
Rykte: Fifa på Nintendo Switch tillhör förra generationen

Rykte: Fifa på Nintendo Switch tillhör förra generationen

15 kommentarer

Av 2017-01-14 12:00


I vilket fall om man ska tro en tweet från Tom Philips som är nyhetsredaktör på Eurogamer. Enligt honom är Electronic Arts hittills enda utannonserade Nintendo Switch-spel av en något äldre årgång än vad många säkert väntade sig. Det nya Fifa-spelet ska tydligen vara baserad på Playstation 3-versionen snarare än den moderna upplagan till Playstation 4.

Vad beslutet grundar sig på går såklart att spekulera i, men att Nintendo Switch helt enkelt skulle vara för klen för att hantera den moderna spelmotorn är såklart en möjlighet. Electronic Arts är kända för att liv i sina sportserier på äldre format i form av så kallade "Legacy-utgåvor" som egentligen inte innehåller några spelmässiga nyheter utöver uppdaterade namn på spelare. Framtiden får utvisa om det är en sådan version vi kommer att få se till Nintendo Switch. 

Så mycket kostar Nintendo Switch
Se alla speltrailers från Nintendo Switch
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
  • veckans
    veckans 2017-01-14 12:44
    Det låter väl inte helt omöjligt med tanke på hur mycket svagare än dagens generation den verkar vara. Men det är väl i vanlig ordning för Nintendos spel man köper deras konsoler och inte 3e partsspel?
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ