För cirka 3599 kronor för du #Nintendos flagskepp Switch. En konsol du kan ta med dig och vars fokus ligger på delad glädje. Vi har tidigare skrivit om vikten av ett starkt spelutbud, nu verkar det som om #Nintendo tjuvhåller på ett av sina starkaste varumärken – #Super Mario Odyssey.

I #Super Mario Odyssey får du följa med på en resa ut ur Svampriket och in i bland annat vårt universum. Spelet för onekligen tankarna till #Super Mario 64 och #Super Mario Galaxy, något som torde göra detta till ett av årets mest efterlängtade titlar.

Längta är också något vi ska göra, för spelet kommer inte nå handeln innan juletider. Enligt producenten Yoshiaki Koizumi är dock spelet i stort sett klart. Just nu ligger fokus på polering och att jaga fatt på diverse buggar.

Det låter onekligen som om #Nintendo sitter och håller på ett av sina starkaste varumärken. Kanske för att sprida ut släppen och att de betyder en riktigt stark titel för julhandeln. Egentligen inga konstigheter, men vi undrar vad mer för spel de sitter och håller på.