När #Mafia III släpptes förra året så kunde vi snabbt konstatera att det inte riktigt var den spektakulära actionfest vi längtat efter. Trots repetitiva uppdrag och initialt tekniskt krångel var det ändå en stämningsfull och hyfsat underhållande actionrökare.

Därför kan det finnas anledning att damma av vapenarsenalen och återvända till den våldsamma tillvaron i New Bordeaux under det kommande året. Utvecklarna #Hangar 13 har avslöjat planerna för det nedladdningbara materialet som ingår i season pass, och det handlar om tre nya äventyr.

Faster baby är först ut med släpp någon gång i slutet av mars. Snabba bilar och "epic stunt driving" står på menyn i ett avsnitt som går ut på att tjafsa med en korrupt polismästare.

I maj släpps Stones Unturned där Lincoln samarbetar med CIA-agenten John Donovan för att ge sig på en rival som Lincoln först träffade i Vietnam.

Slutligen släpps Sign of the Times i juli. Det avsnittet handlar om att bråka med en sekt som börjat utföra rituella mord i staden.