Nyheter
Stora förändringar till Hearthstone i år – Ragnaros och Sylvanas försvinner från standard

Stora förändringar till Hearthstone i år – Ragnaros och Sylvanas försvinner från standard

15 kommentarer

Av 2017-02-17 15:24


Förra året introducerade Blizzard en stor förändring till Hearthstone. Spelet delades in i två format – wild och standard. I wild går det att spela med alla kort som släppts till spelet, medan standard är mer begränsat och endast använder standardkorten samt de expansioner och äventyr som lanserats det nuvarande och föregående året.

Just nu är vi inne på "Year of the Kraken", men så fort årets första expansion släpps (vilket inte borde dröja alltför länge) så tar vi farväl av sjömonstret och tar klivet in i "Year of the Mammoth". Då försvinner Blackrock Mountain, The Grand Tournament och League of Explorers ur standardformatet. Men Blizzard planerar också större förändringar än så.

http://www.fz.se/bilder/?id=897614
Ingen mer Conceal för dig!

"Year of the Mammoth" kommer släppa tre fullskaliga expansioner med 130 kort vardera – en i början av 2017, en i mitten och en i slutet. Det kommer inte några fristående äventyr, utan de bakas in som frivilliga singleplayer-upplevelser i själva expansionerna istället.

Blizzard tänker också, för första gången, förpassa vissa av spelets standardkort till wild-formatet. Detta för att korten i fråga anses vara så kraftfulla att de får plats i praktiskt taget alla typer av kortlekar, vilket gör det väldigt svårt för nya kort att konkurrera. Korten som försvinner från standard känner du säkert igen, några av de mest använda korten finns med på listan:

  • Azure Drake
  • Sylvanas Windrunner
  • Ragnaros the Firelord
  • Power Overwhelming
  • Ice Lance
  • Conceal

Ni som sörjer förlusten av Ragnaros och Sylvanas kan trösta er med att ni får behålla korten i wild och får dust. 

För mer ingående motiveringar och mer information om "Year of the Mammoth" ska du bege dig till Blizzards köttiga inlägg på battle.net.

That's incredible! Aggro nerfas i Hearthstone
Spelinformation

Twittra

Facebook

Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ