Den Nebulösa Bloggaren [Bildjäveln]
3
pointer
Kalorisnålt leverne ger insikt i livet
Skrivet 2016-04-26 12:01, av Siken

Rastlösheten har kommit. Tidigare har man löst det genom att fika. Men nu när jag lever kalorisnålt behöver man hitta andra vägar. Exempelvis sova, städa och kolla in sin gamla blogg här på FZ. Ni kanske trodde att det skulle finnas något intressant att läsa här men icke. Ni får lämna bloggen besvikna. Men kan ju åtminstone berätta att jag fått ett fast jobb och skaffat mig en bil. Det är hur skoj som helst och man känner sig vuxen.

Trevlig vår!

4
pointer
Att driva en hemsida
Skrivet 2014-12-02 16:11, av Siken

Det är tidskrävande. Punkt slut.

1
pointer
Min kamp för mustaschen
Skrivet 2014-11-01 15:10, av Siken

Gillar när dessa saker uppmärksammas, bröstcancern hade sin månad i oktober. Nu i november är det dags för prostatacancer. Men det behöver inte vara fastställt till någon månad för att det ska uppskattas från mitt håll, kan även handla om saker såsom ALS Ice Bucket Challenge. En utmaning som jag tyvärr inte gjort, och detsamma kommer även gälla det så kallade movember, kampen mot prostatacancer. Det finns en speciell anledning till detta, det handlar inte om att jag INTE vill ha skägg eller mustasch, utan snarare att man inte kan odla. Det enda som växer på mitt huvud kan jag inte ens namnge just nu, eftersom jag glömt bort ordet för det.

Men det kanske går att donera en slant till forskningen. Var och hur gör man det utan att blanda in tjänster som WyWallet och Swish?

0
pointer
Fysik
Skrivet 2014-10-30 15:32, av Siken

Bild

Fann denna bild här och tyckte den skulle passa in på Sikens lilla dagbok, eftersom jag varit så dålig på att uppdatera min blogg. :(

7
pointer
Ojski pojski
Skrivet 2014-08-13 19:12, av Siken

Ojski pojski, kloka ord från Sasha i Noaks Ö.

Mindre kloka ord från mig som sitter i chock efter att ha insett något hemskt, att min kunskap i matematik är urusel. Har gått ut gymnasiet och här sitter jag pluggandes potenser och bråkräkning. Nåväl, någonstans måste man börja.

En annan sak jag funderar på över är varför jag egentligen raderade alla mina blogginlägg? Gick häromdagen in på någon annans blogg för lite minnen, det var då jag insåg att denna person raderat bloggen. "Jahapp" var mina ord för att sedan komma på att jag raderat mina blogginlägg här. Det är något extra speciellt med att gå tillbaka flera år i tiden och läsa om vad man skrivit om då, likt en dagbok. Så där ångrar man sig även fast mina blogginlägg oftast var ganska värdelösa.

Nej, nu ska jag sluta försöka hitta på ursäkter till att inte plugga. Tillbaka till det rutiga blocket och lite potensräkning. Hoppas ni alla haft en bra sommar med mycket glass, och ha en fortsatt bra SOMMAR. Det ska jag så fort den där förbaskade solen kommer fram.

6
pointer
Fiskar beställer en mindre hatt
Skrivet 2014-05-28 15:35, av Siken

Kan ju först notera att jag röstade på piratpartiet...

Än i vilket fall, de senaste tre-fyra dagarna har jag gått in på Facebook. Inte förvånande så har många åsikter om Sverigedemokraterna efter EU-valet och att så många röstade på det partiet. I några fall handlar det om en vettig diskussion eller meningsutbyte men allt för ofta läser jag att alla som röstade på SD "är idioter", "inte har någon sympati", "är äckel" m.m.

Det förstår jag inte riktigt. Om man vill få någon att byta åsikt så tror jag knappast att våld eller onda ord hjälper. Varför inte istället ta tag i diskussionen och berätta vad som är felet och varför man tycker att personen borde byta åsikt? Det kommer man så mycket längre på än att nervärdera någon människa. Likaså gäller alla människor.

19
pointer
Ett kontroversiellt ämne
Skrivet 2014-05-11 01:00, av Siken

Vinnare i Eurovision 2014.Många påstår att han (eller ska man säga hon?) vann på grund av skägget. Det tror jag är sant men spelar det egentligen någon roll? Händer hela tiden att en person vinner tack vare utseendet, klädseln eller annat som inte berör sången eller låten. Detta ämne med en skäggig dam är dock mer kontroversiellt och därför väcker det mer reaktioner än en tjej klädd i urringning och andra utmanande kläder eller en kille med sex magrutor.

Så är det verkligen något fel med att denna person vann?... Det tycker inte jag.

7
pointer
Sikenchock
Skrivet 2014-03-26 15:10, av Siken

Jättejättehemlig länk.


I övrigt är jag fortfarande arbetslös och glassugen. Sitter och funderar på vad jag vill skola mig till men det står still. Som någon människa här på världen brukar säga; Det som inte är simpelt, är svårt.

4
pointer
Överäta glass i stora lass
Skrivet 2014-03-09 03:17, av Siken

Om ni någonsin tvekat, det går att äta för mycket glass. Min mage känns svullen och den låter mer än min Xbox One, säger jag som varken hört eller har en sådan nymodig konsol. Tillhör numera retroklubben med en ytterst gammal konsol som innehåller en blu-ray, en 60GB hårddisk och (förlåt att jag säger detta) en grill. En snygg grill, som det inte går att grilla med.

Fasen, fasen och fasen. Sitter alltså här med en Playstation 3 som snart fyller år. Då är det tur att det inte är mitt barn eftersom det skulle vara ganska pinsamt att inte veta sitt egna barns födelsedagsdatum. På tal om barn - ja, nej, faktiskt inte. Har ännu inte skaffat ett barn eller två, om ni nu trodde min inaktivitet berodde på det. Innan något dylikt händer kommer Walter Iego och Traveller in Time inte ha postat ett fågelskämt på två och ett halvt år, en dag som aldrig kommer. Legenden säger att de än idag sitter med fyrkantiga ögon framför kaffet och datorskärmen för att fundera ut det perfekta skämtet som får alla fzätas besökare att fnysa högt ur näsan, med andra ord internetskratta.

Jag återkommer, snart. Då med ett minst lika obegripligt blogginlägg. Nu ska jag fortsätta mitt liv som arbetslös och allmänt ganska slöa liv. Sitter om dagarna och gör alldeles för lite, något som man kommer ångra den dag pluggandet börjar.


God natt eller god morgon.

3
pointer
Volvo och den episka...
Skrivet 2014-01-12 11:00, av Siken

Bild

Nästa sida »
Den Nebulösa Bloggaren [Bildjäveln]
Siken
Siken
Välkommen till min blogg, här kan du läsa mer eller mindre intressanta blogginlägg med värdelös stavning och grammatik!
Länkar
heart PULS
Puls
Statistik Totalt antal visningar: 734324
Senaste veckan: 171
I dag: 6
FZ