Den Nebulösa Bloggaren [Bildjäveln]
7
pointer
Sikenchock
Skrivet 2014-03-26 15:10, av Siken

Jättejättehemlig länk.


I övrigt är jag fortfarande arbetslös och glassugen. Sitter och funderar på vad jag vill skola mig till men det står still. Som någon människa här på världen brukar säga; Det som inte är simpelt, är svårt.

4
pointer
Överäta glass i stora lass
Skrivet 2014-03-09 03:17, av Siken

Om ni någonsin tvekat, det går att äta för mycket glass. Min mage känns svullen och den låter mer än min Xbox One, säger jag som varken hört eller har en sådan nymodig konsol. Tillhör numera retroklubben med en ytterst gammal konsol som innehåller en blu-ray, en 60GB hårddisk och (förlåt att jag säger detta) en grill. En snygg grill, som det inte går att grilla med.

Fasen, fasen och fasen. Sitter alltså här med en Playstation 3 som snart fyller år. Då är det tur att det inte är mitt barn eftersom det skulle vara ganska pinsamt att inte veta sitt egna barns födelsedagsdatum. På tal om barn - ja, nej, faktiskt inte. Har ännu inte skaffat ett barn eller två, om ni nu trodde min inaktivitet berodde på det. Innan något dylikt händer kommer Walter Iego och Traveller in Time inte ha postat ett fågelskämt på två och ett halvt år, en dag som aldrig kommer. Legenden säger att de än idag sitter med fyrkantiga ögon framför kaffet och datorskärmen för att fundera ut det perfekta skämtet som får alla fzätas besökare att fnysa högt ur näsan, med andra ord internetskratta.

Jag återkommer, snart. Då med ett minst lika obegripligt blogginlägg. Nu ska jag fortsätta mitt liv som arbetslös och allmänt ganska slöa liv. Sitter om dagarna och gör alldeles för lite, något som man kommer ångra den dag pluggandet börjar.


God natt eller god morgon.

3
pointer
Volvo och den episka...
Skrivet 2014-01-12 11:00, av Siken

Bild

1
pointer
Tusan snusan
Skrivet 2014-01-11 23:31, av Siken

Är du, är jag, är vi. Ja, vi är alla trötta.

God natt, välkommen åter.

1
pointer
En helt vanlig arbetsdag i matbutiken
Skrivet 2013-11-11 08:00, av Siken

9
pointer
Kommande konsolgenerationens största misslyckande: Playstation 4's kontroll?
Skrivet 2013-11-08 15:31, av Siken

Det största misslyckandet förra generationen måste väl ändå ha varit "RROD". Flera miljoner Xbox 360 som slutade fungera, troligtvis väldigt kostsamt för Microsoft. Men nästa generation är det kanske dags för att Sony att få utmärkelsen "denna generations största misslyckande"?

Kontrollens spakar verkar inte vara allt för hållbara, nedan är en bild av Cayosreddit. Han har tydligen haft kontrollen i en vecka och redan har spakarna börjat gå sönder.

Bild

Vad tror ni, har han fått en defekt kontroll eller kommer detta hända för många fler kontroller?

6
pointer
Steve flyr polisen
Skrivet 2013-11-04 15:17, av SikenKan inte vara annat än fejk, men skoj ändå!

4
pointer
Dead Islands känslofyllda trailer
Skrivet 2013-11-02 07:00, av Siken

Om ni inte minns den, kolla in den här.

Sedan är det dags att kolla in en annan version, med riktiga skådepselare!

13
pointer
Apropå mikrotransaktioner
Skrivet 2013-10-27 15:06, av Siken

Bild

Funnen via reddit.

0
pointer
Drömmen; att få bli utskälld av Steven Ogg
Skrivet 2013-10-13 13:01, av Siken

Vi fortsätter på mitt förra inlägg. Steven Ogg gjorde rösten och "motion capture" för Trevor, en av GTA V-karaktärerna. Det är inte många gånger man blir avundsjuk på när någon annan blir utskälld, men här är ett sådant ögonblick! Om du inte orkar vänta så börjar det någonstans runt 0:32.
Allt med denna video finner jag riktigt skoj, förutom en sak, nämligen...Åter till Trevor och GTA V, om du vill se hela "panelen" med de tre GTA V-karaktärerna så finns det på YouTube; http://www.youtube.com/watch?v=Bs1oST27ixw

Nästa sida »
Här i FZs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på FZ.se. Läs våra regler.
Den Nebulösa Bloggaren [Bildjäveln]
Siken
Siken
Välkommen till min blogg, här kan du läsa mer eller mindre intressanta blogginlägg med värdelös stavning och grammatik!
Länkar
heart PULS
Puls
Statistik Totalt antal visningar: 602307
Senaste veckan: 1259
I dag: 74
FZ