Den Nebulösa Bloggaren [Bildjäveln]
7
pointer
Ojski pojski
Skrivet 2014-08-13 19:12, av Siken

Ojski pojski, kloka ord från Sasha i Noaks Ö.

Mindre kloka ord från mig som sitter i chock efter att ha insett något hemskt, att min kunskap i matematik är urusel. Har gått ut gymnasiet och här sitter jag pluggandes potenser och bråkräkning. Nåväl, någonstans måste man börja.

En annan sak jag funderar på över är varför jag egentligen raderade alla mina blogginlägg? Gick häromdagen in på någon annans blogg för lite minnen, det var då jag insåg att denna person raderat bloggen. "Jahapp" var mina ord för att sedan komma på att jag raderat mina blogginlägg här. Det är något extra speciellt med att gå tillbaka flera år i tiden och läsa om vad man skrivit om då, likt en dagbok. Så där ångrar man sig även fast mina blogginlägg oftast var ganska värdelösa.

Nej, nu ska jag sluta försöka hitta på ursäkter till att inte plugga. Tillbaka till det rutiga blocket och lite potensräkning. Hoppas ni alla haft en bra sommar med mycket glass, och ha en fortsatt bra SOMMAR. Det ska jag så fort den där förbaskade solen kommer fram.

6
pointer
Fiskar beställer en mindre hatt
Skrivet 2014-05-28 15:35, av Siken

Kan ju först notera att jag röstade på piratpartiet...

Än i vilket fall, de senaste tre-fyra dagarna har jag gått in på Facebook. Inte förvånande så har många åsikter om Sverigedemokraterna efter EU-valet och att så många röstade på det partiet. I några fall handlar det om en vettig diskussion eller meningsutbyte men allt för ofta läser jag att alla som röstade på SD "är idioter", "inte har någon sympati", "är äckel" m.m.

Det förstår jag inte riktigt. Om man vill få någon att byta åsikt så tror jag knappast att våld eller onda ord hjälper. Varför inte istället ta tag i diskussionen och berätta vad som är felet och varför man tycker att personen borde byta åsikt? Det kommer man så mycket längre på än att nervärdera någon människa. Likaså gäller alla människor.

19
pointer
Ett kontroversiellt ämne
Skrivet 2014-05-11 01:00, av Siken

Vinnare i Eurovision 2014.


Många påstår att han (eller ska man säga hon?) vann på grund av skägget. Det tror jag är sant men spelar det egentligen någon roll? Händer hela tiden att en person vinner tack vare utseendet, klädseln eller annat som inte berör sången eller låten. Detta ämne med en skäggig dam är dock mer kontroversiellt och därför väcker det mer reaktioner än en tjej klädd i urringning och andra utmanande kläder eller en kille med sex magrutor.

Så är det verkligen något fel med att denna person vann?... Det tycker inte jag.

7
pointer
Sikenchock
Skrivet 2014-03-26 15:10, av Siken

Jättejättehemlig länk.


I övrigt är jag fortfarande arbetslös och glassugen. Sitter och funderar på vad jag vill skola mig till men det står still. Som någon människa här på världen brukar säga; Det som inte är simpelt, är svårt.

4
pointer
Överäta glass i stora lass
Skrivet 2014-03-09 03:17, av Siken

Om ni någonsin tvekat, det går att äta för mycket glass. Min mage känns svullen och den låter mer än min Xbox One, säger jag som varken hört eller har en sådan nymodig konsol. Tillhör numera retroklubben med en ytterst gammal konsol som innehåller en blu-ray, en 60GB hårddisk och (förlåt att jag säger detta) en grill. En snygg grill, som det inte går att grilla med.

Fasen, fasen och fasen. Sitter alltså här med en Playstation 3 som snart fyller år. Då är det tur att det inte är mitt barn eftersom det skulle vara ganska pinsamt att inte veta sitt egna barns födelsedagsdatum. På tal om barn - ja, nej, faktiskt inte. Har ännu inte skaffat ett barn eller två, om ni nu trodde min inaktivitet berodde på det. Innan något dylikt händer kommer Walter Iego och Traveller in Time inte ha postat ett fågelskämt på två och ett halvt år, en dag som aldrig kommer. Legenden säger att de än idag sitter med fyrkantiga ögon framför kaffet och datorskärmen för att fundera ut det perfekta skämtet som får alla fzätas besökare att fnysa högt ur näsan, med andra ord internetskratta.

Jag återkommer, snart. Då med ett minst lika obegripligt blogginlägg. Nu ska jag fortsätta mitt liv som arbetslös och allmänt ganska slöa liv. Sitter om dagarna och gör alldeles för lite, något som man kommer ångra den dag pluggandet börjar.


God natt eller god morgon.

3
pointer
Volvo och den episka...
Skrivet 2014-01-12 11:00, av Siken

Bild

1
pointer
Tusan snusan
Skrivet 2014-01-11 23:31, av Siken

Är du, är jag, är vi. Ja, vi är alla trötta.

God natt, välkommen åter.

1
pointer
En helt vanlig arbetsdag i matbutiken
Skrivet 2013-11-11 08:00, av Siken

9
pointer
Kommande konsolgenerationens största misslyckande: Playstation 4's kontroll?
Skrivet 2013-11-08 15:31, av Siken

Det största misslyckandet förra generationen måste väl ändå ha varit "RROD". Flera miljoner Xbox 360 som slutade fungera, troligtvis väldigt kostsamt för Microsoft. Men nästa generation är det kanske dags för att Sony att få utmärkelsen "denna generations största misslyckande"?

Kontrollens spakar verkar inte vara allt för hållbara, nedan är en bild av Cayosreddit. Han har tydligen haft kontrollen i en vecka och redan har spakarna börjat gå sönder.

Bild

Vad tror ni, har han fått en defekt kontroll eller kommer detta hända för många fler kontroller?

6
pointer
Steve flyr polisen
Skrivet 2013-11-04 15:17, av SikenKan inte vara annat än fejk, men skoj ändå!

Nästa sida »
Här i FZs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på FZ.se. Läs våra regler.
Den Nebulösa Bloggaren [Bildjäveln]
Siken
Siken
Välkommen till min blogg, här kan du läsa mer eller mindre intressanta blogginlägg med värdelös stavning och grammatik!
Länkar
heart PULS
Puls
Statistik Totalt antal visningar: 632404
Senaste veckan: 1476
I dag: 69
FZ