FZ.se Heroes of the Storm
IEGOCENTRIC
0
pointer
Portal Stories: Mel
Skrivet i dag, 15:22, av walter_iego

Ni missar väl inte den här alldeles utmärkta modden till "Portal 2" - "Portal Stories: Mel".

Jag är bara precis i början av spelet, men kunde inte undgå att lägga märke till hur mycket jobb de lagt ned. Inte konstigt det ser bra ut när de spenderat fyra år på att skapa det.

Grafiken är alldeles utmärkt och det har bra röstskådespeleri.

Det finns gratis att hämta på STEAM, men ni måste ha Portal 2 installerat.LÄNK: http://store.steampowered.com/app/317400

0
pointer
Den förlängda "Uncharted 4"-demon från E3
Skrivet i dag, 02:43, av walter_iego

Se den från början till slut, och lägg gärna märke till alla detaljer i animationerna. Helt otroligt vad Naughty Dog är kapabla till. Modellerna är så verklighetstrogna nu att de ser ut som riktiga personer. Jag har svårt att tro att någon kommer toppa det här, för att inte säga actionsekvenserna.

Vad ska vi med Hollywood till när spelutvecklarna berättar mer intressanta historier idag?

Vad säger man, givet köp? Självklart ...

6
pointer
Meh of Duty - Black Ops III
Skrivet i går, 01:36, av walter_iego

Fasiken också.

Jag trodde mer gameplay från "Black Ops III" skulle övertyga mig att det var något man borde köpa dag 1. Jag trodde fel. Det ser ut som en blandning av "TitanFall" och "Advanced Warfare". Den som inte är insatt i de båda spelen kan ha svårt att avgöra vilket som är vilket nästan.

Meh of Duty:TitanFall:

2
pointer
Ancestors - THO
Skrivet i går, 01:13, av walter_iego

Bild

Det här är Patrice Désilets, mannen som kläckte fram idéen till det ursprungliga "Assassin's Creed", men även det av Ubisoft nedlagda: "1666". Han har legat lågt ett långt tag, men är på gång med ett nytt spel med det käcka namnet:

"Ancestors: The Humankind Odyssey".

Saxat från nätet:

"Désilets wants (the game) to be nothing less than a third-person action/survival game about the dawn of humanity, from the predecessors to Homo Sapiens to our kind's eventual dominion of the planet. The game? 'It's Civilization tech tree meets Assassin's Creed,' Désilets suggested."

Jag hittade en liten teaser på Kotaku:Sexigt värre ...

LÄNK: www.panachedigitalgames.com

2
pointer
Homeland
Skrivet 2015-06-28 01:16, av walter_iego

Snygg animation och trevlig musik från Alexander Preuss ...

3
pointer
Ryktet är sant ...
Skrivet 2015-06-27 15:50, av walter_iego

- jag har köpt dammsugare.Lugn och fin.

Tro inte nu att jag storstädar bara för att jag snart ha saftkallas och bjuda på bullar, det är faktiskt så att jag har bytt ut alla gamla möbler mot nya och fina (my precious). Överallt jag går, luktar det ek och tysk varnish. Nu blir det rejäl städning varje vecka, men jag får tyvärr säga hejdå till min gamla dammsugare som hade ADHD ...

Sovrummet har fått en rejäl knuff, så även köket, men bokhyllorna är fortfarande överbelamrade. Man vill ju inte slänga bort gamla vänner; läs. gamla spelboxar.

Får fundera lite över det, men nu är det dags för jordgubbar. Hoppas ni har en skön sommar, trots tråkigt väder.

4
pointer
Jakten på universums slut
Skrivet 2015-06-27 02:56, av walter_iego

Ännu en trevlig dokumentär från Nova.Som vanlig lämnas man grubblande och gnagandes på naglarna.

3
pointer
Du kan inte fly längre!
Skrivet 2015-06-25 22:56, av walter_iego

Take it away Susanne; kniiiip!

4
pointer
Snyggare än snyggast?
Skrivet 2015-06-25 01:12, av walter_iego

"Gears of War - Ultimate Edition" ...GoW är det enda Xbox-spel jag spelat fem gånger, men blir lite orolig, för det betyder att jag måste möta General Raam igen om jag ska spela om det. Ni som har spelat det, vet hur tufft den sista bossfajten är. Ett misstag så är man pippifoder ...

1
pointer
FPS #873
Skrivet 2015-06-24 16:50, av walter_iego

Kommer ni ihåg den värld där FPS-spelen var det enda man talade om? De överträffade hela tiden varandra att man tappade hakan varje gång man såg något nytt. Mycket har hänt sedan år 1993 (Doom), men tydligen har det gått åt fel riktning. Nu är vi snarare trötta på FPS-spel och tror vi har sett allt; och det har vi nog, i varje fall vi som har spelat outtröttligt sedan mitten av 1990-talet.

Jag måste erkänna att jag inte var med alls i FPS-spelens gryning, jag var en eftersläntare och fick min första dos action när jag spelade "Half Life: Uplink". Jag kunde inte fatta hur hur HECU-soldaterna (The Hazardous Environment Combat Unit) - kunde vara så smarta!? Ai:n var smått fantastisk på sin tid och det sved ganska mycket i "Shift"-tangenten efter allt springande.

Bild

I love you guys!

Det sägs att var tid har sin charm, och det är onekligen så, varför annars sitter man här idag och jämför dagens spelade med gårdagens?

Det känns som om dagens spelbransch mer- och mer handlar om teknik- och tillgänglighet, medan det förr i världen handlade om karaktärer, spelvärldar och unika upplevelser.

Vi har förlorat - känns det som, det vi ofta tillskriver något som unikt, och ersatt det med variationer på givna teman, och FPS-spelen är definitivt inget undantag.

Trots allt detta, söker jag fortfarande efter nästa bra fix, och jag hoppas det kommer i form av ett nytt äventyr med en viss glasögonprydd herre. Spelet har ännu inget namn, men jag tror det har nummer 873 ...

Nästa sida »
Här i FZs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på FZ.se. Läs våra regler.
IEGOCENTRIC
walter_iego
walter_iego
Här upplever du resor i tid och rum, filosofiska utsvägningar genom universum och själen; ta dock inte det jag skriver på för stort allvar, för jag har svart bälte i surrealism och tycker att ironi och humor klär den intellektuelle mannen allra bäst. © 2015 Walter Iego.
Länkar
heart PULS
Puls
Statistik Totalt antal visningar: 1934322
Senaste veckan: 10034
I dag: 1078
FZ