IEGOCENTRIC
0
pointer
Nu börjas det igen
Skrivet i går, 22:47, av walter_iego

Sexhundratjugofemti-versioner av ett spel, i det här fallet "CoD:AW".

Bild

Av någon anledning ser jag framemot årets släpp, som om jag inte kastat pengar i sjön tillräckligt många gånger. Enligt Allgamesbeta - kommer vi få se hur MP-läget ser ut den 11:e Augusti, det är inte så länge till med andra ord.

Ska du skippa, eller dippa?

OBS: Ny trailer:

6
pointer
Trailerdax: The Hobbit - The Battle of the Fem Armérna
Skrivet i går, 00:08, av walter_iego

0
pointer
Uncharted: Eye of Indra
Skrivet 2014-07-28 17:12, av walter_iego

En liten animerad prequel till "Uncharted: Drake's Fortune" som många säkert har missat.

6
pointer
Teaserdax: Batman Vs. Superman
Skrivet 2014-07-28 01:04, av walter_iego

Superdåligkvalité, men man ser ändå lite vad som händer. Klippet kommer säkert försvinna om ett litet tag eftersom det är läckt från Comicon i USA.

Det gamla klippet togs bort, men jag har hittat en annan länk:

http://goo.gl/SO2gCz

3
pointer
Trailerdax: Mad Max
Skrivet 2014-07-27 21:14, av walter_iego

Damn. Snyggaste trailern jag sett på år och dag.

8
pointer
Han skulle bara på toa, då hände det här
Skrivet 2014-07-26 17:46, av walter_iego

Aftonbaldet, 26 Juli 2014

Den i Svedala mycket uppskattade bloggaren Walter Iego, skulle på morgonen besöka toaletten i sitt hem när han hörde ett märkligt ljud.

"Det hördes liksom ett bröl från toastolen och jag blev rädd", berättar han för Aftonbaldets utsända reporter Karin Flinkqvist Bermudez-Olsson. "Min första instinkt var att dra på mig en kimono, raka bananen och sjunga julsånger, men något inom mig sade stopp."

"Vad kan detta ha varit?" frågade reportern.

"Matsmältningsproblem ... Om man poppar popcorn med syntetisk motorolja kan det ha en intressant effekt på de inre landsvägarna om du förstår vad jag menar."

"Jag tror jag förstår hur du menar. Har du hört detta bröl någon gång tidigare?"

"Jag vet inte om jag vågar svara på den frågan."

"Jaså, hur kommer det sig?"

"Jag vill inte hamna i ett av era snyftreportage där ni har bilder på gråtmilda muppar som hulkar över banaliteter; ej heller utmålas som ett offer som har hamnat på fel sida om kosmos. Det skulle också vara beklagligt att se min orakade nuna på förstasidan, eller i mittsektionen som en pin-up björn, eller mot slutet, nära sportsektionen - i en liten notis som knappast gjorde mitt problem någon rättvisa. Som jag ser det finns det ett par miljarder människor i världen. Alla har sina problem och besvär, och det finns liksom ingen mening att göra saker sämre för det allmänna lynnet, dvs. det som vi alla figurerar och lever i. Om en person har en dålig dag, eller för den delen en brölande toastol - så kan det vara värt att upplysa om just detta men inte göra någon stor sak av det. Om man drar på sig offerkoftan, tillika det det skrynkliga skinn som pojken som skrek varg hade på sig en gång i tiden, kommer ingen lyssna på en om man har något riktigt viktigt att komma med ..."

"Men ..."

"Jag tycker det är beklagligt att så många i dagens samhälle gnäller över allting, det är som om de har matats med radioaktiva havregryn som en gång i tiden stod och jäste i en brun lada utanför Pripjat i Vitryssland. Aldrig är det något som är bra, det är skrik och skrän och stånk och stön så fort något går fel; eller så snart saker och ting inte går som man vill eller har planerat. Vad hände med att man lär sig av sina misstag, vad hände med att man blir starkare med varje motgång, vad hände med att viljan att växa som person? Jag svär, hör jag, eller ser jag - ännu en person som klagar på allting, då kommer jag skrika som en kvinna och örfila närmsta polis. Herregud, lite måste man ju kunna tåla ..."

"Men ..."

"En annan sak som är viktig att ta upp är att jag tror det råder någon sorts kronisk och holistisk villfarelse att allting var bättre förr. Vad var bättre förr!? Knappast världen, knappast priserna på drivmedel till fordon eller den där smörjan man matar oxar med så att de ska bli stora och biffiga och se ut som uppsvällda köttlakan på Svenssons matbord. Jag vet inte hur många gånger jag har legat sömnlös och grubblat över all den missämja som har infekterat varje del av samhället. Ibland tror jag gremlins existerar, och inbillar mig att de slutade göra jox med elektriska apparaturer för det var så mycket roligare att se hur människan beteer sig när hon är inträngd och sårbar, vilket hon verkar vara för jämnan. Jag blir så matt och trött att min spegelbild slokar som en vaniljstång i värmen ..."

"Men ..."

"Liksom hejsan hoppsan, vad är det ens för mening att gå upp på morgonen om man ska sprida sitt missnöje över planeten som en garnityr vi absolut inte behöver. Vissa saker kan man faktiskt svälja eller acceptera och ändå leva ett drägligt liv. Jag vet minst fem personer i min bekantskapskrets som hade kunnat gnälla hur mycket som helst över hur livet behandlat dem. De lever med handikapp, är enögda och enbenta, har personlighetsstörningar och tror att de är karaktärer från såpoperor, men lyckas ändå klämma fram ett leende i regnoväder, hagelstormar och värmeböljor. Är det så mycket begärt att man önskar grannen kunde svälja ett optimistpiller och inte vara så förbannat negativ?"

"Men ..."

"Det var ju tusan vad du försöker avbryta mig hela tiden. Ni ville ju komma hit och intervjua mig!?"

"Det är faktiskt så att du ringde oss ..."

"Vad säger du?"

"Ja, vi har ju tagit oss från innerstaden, packat ned massor av tekniska prylar och vill faktiskt bli färdiga här."

"Hmpf. Där ser du. Alla är så jäkla negativa. Nu ska jag slutföra samtalet med toastolen. Adjö!"

9
pointer
Världens bästa band uppstår
Skrivet 2014-07-25 21:55, av walter_iego

... för en liten stund på våra skärmar. Njut av Queen och låten: "Stone Cold Crazy", hämtad från blu-Ray-releasen: "Live At The Rainbow - 1974", som tidigare aldrig släppts.

Bra gung, bra ljud och bra band helt enkelt.

11
pointer
Är du redo?
Skrivet 2014-07-24 22:58, av walter_iego

- för avslutningen på en av de mest märkliga trilogier som någonsin släppts. Jag ser framemot lååånga, utdragna scener där man skuttar omkring och gör kaos på Tolkiens stoff och lägger till saker som författaren aldrig hade kläckt ur sig. Jag ser framemot svettiga skägg med köttrester, kvinnor som skjuter med pilbåge och kastar ur sig onliners som hade gjort självaste Arnold avundsjuk.

Mest av allt längtar jag att se en viss drakes frånfälle och eftertexterna som lovar att Sauron aldrig kommer tillbaka.

Bild

5
pointer
I tomrummet efter NOLF3
Skrivet 2014-07-24 18:33, av walter_iego

... får man spela annat. "CounterSpy" ser trevligt ut, och musiken lyfter lite på mungiporna, men bara lite.NOLF = No One Lives Forver.

9
pointer
Kvinnor
Skrivet 2014-07-23 11:43, av walter_iego

Fullständigt tydliga.

Bild

Nästa sida »
Här i FZs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på FZ.se. Läs våra regler.
IEGOCENTRIC
walter_iego
walter_iego
Här upplever du resor i tid och rum, ta dock inte det jag skriver på för stort allvar, för jag har svart bälte i surrealism och tycker att ironi och humor klär den intellektuelle mannen allra bäst. © 2014 Walter Iego.
heart PULS
Puls
Statistik Totalt antal visningar: 1487229
Senaste veckan: 9469
I dag: 53
FZ