IEGOCENTRIC
8
pointer
Nystart i bloggen
Skrivet 2015-03-03 00:03, av walter_iego

Som ni kanske ser, är hela bloggen tom just nu, förutom mitt mest kommenterade inlägg (se nedan). Jag har tagit bort alla gamla inlägg eftersom vissa av dem kommer dyka upp i min bok: "Tusen och en rad", medan andra inlägg helt enkelt var inaktuella och dåligt skrivna att jag inte ville ha kvar dem. Säga vad man vill om den skånska humorn, den åldras tyvärr inte väl.

"Flyg fula fluga, flyg!"

- och flugan flög.

"Hur går det med boken / böckerna du skriver på?"

Tackar som frågar. Tusen och en rad (se nedan) är den bok jag kommit längst med. Boken kommer innehålla 1000 texter, varav 300 aldrig har varit publicerade någonstans tidigare. Dessa texter är av både humoristisk- och av allvarliga natur, och den som har följt mina texter genom åren vet ungefär vad jag skriver om. Jag har dock förberett boken med ett par överraskningar som jag självfallet inte kommer avslöja så här i förväg. Den kommer i varje fall vara ganska maffig.

Bild 1038817
Det tar sig ...


"Hur går det med sci-fi romanen du berättade om tidigare?"

"Den strävsamma sången" - är en bok som behöver mycket research eftersom den involverar massor av antaganden och teorier som jag gärna vill ska vara trovärda, därför går den märkbart långsamt att skriva. Hela synopsisen är klar, kapitelflödet, början och slutet och majoriteten av karaktärer. Det enda som fattas är en författare som kan skriva på heltid, men det kan inte jag tyvärr just nu. Jag skriver dock så fort jag får tid och har möjlighet.

"Vad handlar den om?"

Den handlar om "avstånd" ... Fundera lite på det.

"Vad kommer hända i bloggen framöver?"

Jag ska sätta mig ned och spåna på ett par idéer samt strukturera mitt skrivande lite bättre. Jag har märkt att jag har tappat fokus lite och tycker jag får skärpa mig. Som ni kanske vet, finns det ingen som är så tuff kritiker som den skapande konstnären själv. Han noterar allt och piskan kommer fram då och då, som nu. Därför blir det en liten paus igen.

I vilket fall som helst, tack för att ni läser, kommenterar, skickar vänförfrågningar och förgyller mina dagar med skratt, tänkvärdheter och massor av nätkärlek.

"I'll be Bach!"

Bild

Sebastian Bach: "Do not use my name in vain!"

189
pointer
Från en fågels perspektiv...
Skrivet 2011-04-19 17:27, av walter_iego

Man tror att allting hade varit lättare i livet om man kunde få en klar överblick i tillvaron. Våra vänner fåglarna har denna förmågan, och visst hade det varit intressant att bara släppa alla "måsten" och få flyga ut i världen och se sig omkring.

Ta en titt här och se om du får perspektiv på livet; denna upplevelse är dock inget för höjdrädda:

LÄNK: Panoramas

Här i FZs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på FZ.se. Läs våra regler.
IEGOCENTRIC
walter_iego
walter_iego
Här upplever du resor i tid och rum, filosofiska utsvägningar genom universum och själen; ta dock inte det jag skriver på för stort allvar, för jag har svart bälte i surrealism och tycker att ironi och humor klär den intellektuelle mannen allra bäst. © 2015 Walter Iego.
Länkar
heart PULS
Puls
Statistik Totalt antal visningar: 1774365
Senaste veckan: 7918
I dag: 246
FZ