4
pointer
Falskhet
Skrivet 2012-12-02 13:10, av Katten_Gustaf

Det här blir förmodligen mitt sista blogginlägg för året och nu tänkte jag ta upp något som jag lyckas locka fram i väldigt många människor nämligen Falskhet. För lite mer än ett år sen nu gick jag och en av mina polare skilda vägar från att ha varit vänner i nästan 20 år. Det hela började i fyllan en lördagsnatt i september 2011. Jag berättade för honom om ett rykte varpå han sa att han hade vetat det i flera år men inte sagt något till mig eftersom han inte litar på mig. Inte nog med det så sa han även att han har noll respekt för mig. Jag blev förstås väldigt upprörd och frågade honom hur man kan vara kompisar om man varken har respekt eller tillit för en person. Hur som helst drog jag rätt snabbt hem efter det. Dagen efter skrev jag till honom bland annat att han var död för mig(vänskapen är över) vilket han misstolkade och påstod att jag skulle ha mordhotat honom. Han stoppade inte där utan fortsatte med att blanda in hela sin familj. Dom anklagade mig för att vara en extremist och en massa annan dynga. Det hela slutade med att jag polisanmälde en av dom efter att personen hade skrikit fuck you och sagt att jag var en mördare och våldtäktsman. Det är sån här skit som dyker upp rätt ofta i mitt liv. Jag hade velat säga Ensam är stark men faktum är att jag har svårt för att inte försöka hitta nya vänner trots alla motgångar. Som avslut så vill jag bara säga glad första advent och nej, jag är självfallet inget av det folk har anklagat mig för men det är lätt att peka finger speciellt om man har ett förflutet som ett problembarn.

19
pointer
Vem vinner presidentvalet
Skrivet 2012-10-23 23:06, av Katten_Gustaf

Nån mer som är insatt i det amerikanska presidentvalet? Vem tror ni vinner? Barack Obama eller Mitt Romney? Jag satt och såg den sista stora debatten innan valet inatt på SVT och jag känner mig ganska säker på vem som skulle få min röst om jag var amerikansk medborgare. Jag skulle rösta på Obama. Jag gillar inte hur Romney vill bygga oljerör genom Kanada och låta trupperna vara kvar i mellanöstern för att fortsätta bekämpa den såkallade "terrorismen". Sen är man ju lite rädd för att han ska bli nästa Bush eftersom han tillhör samma parti. Om två veckor får vi se vad som händer.

3
pointer
Episk Batman Poster
Skrivet 2011-12-12 02:02, av Katten_Gustaf

Bild

Så skön :)

4
pointer
Diablo 2 tio år senare
Skrivet 2011-08-11 03:32, av Katten_Gustaf

Tro det eller ej så installerade jag Diablo 2 förra helgen. För det första så förstår jag inte varför Blizzard aldrig släppte en patch som gjorde att man kunde spela i 1024x768. Det känns väldigt grötigt i 800x600 nu såhär tio år senare. Vad saknar man mer? En större stash, lite smartare mercenaries som inte fastnar i väggar och ställer sig mitt i smeten av en grupp monster för att möta sitt öde, tiden då man kunde gambla till sig unika saker och framför allt stabilare servrar. Det känns verkligen inte som att uppkopplingen har förändrats ett dugg när man spelar Diablo 2. Helt plötsligt mitt i en fight kan servarna bara dö och det enda man kan göra är att vänta och hålla tummarna på att det senaste man lootade inte har försvunnit. Hur som helst. Trots denna kraftiga motvind så är Diablo 2 fortfarande väldigt beroendeframkallande men jag skulle göra vad som helst för att få spela Diablo 3 just nu.

6
pointer
La Noire avklarat
Skrivet 2011-05-26 00:36, av Katten_Gustaf

Nu var jag klar med La Noire. Intressant slut men jag står fast vid en 4 av 5. Många uppdrag var snarlika och inte för att avslöja allt för mycket så fanns det ett uppdrag i slutet som var en kopia av slutet på Mafia 2. Jag stör mig även på Film Reels som motsvarar Pigeons i GTA IV. Den som har orken att hitta alla 50 och inte kollar en Walkthrough förtjänar ett hederspris. Det står fortfarande 0 av 50 i min statistik. Saknar även 10 bilar, 9 Landmarks, 10 Street Crimes och ett 5 stjärnigt betyg på "A Marriage Made in Heaven". Jag har aldrig fått 100% completed i något av Rockstars tidigare spel och jag tvivlar på att jag kommer få det nu heller men vi får se.

1
pointer
Valborgskocken
Skrivet 2011-04-30 21:38, av Katten_Gustaf

Detta låter kanske lite komiskt men idag på min 29:e valborg så lagade jag en paj för första gången i mitt liv. Den blev väldigt lyckad med tänka på hur ofta jag lyfter ett köksredskap. Ingredienserna förutom basvarorna var feta, prosciutto, soltorkade tomater och en halv droppe av min amerikanska hot sauce vid namn Mad Dog 357 Silver Edition. Salladen som även den kom med i bild stod min mor för som kom förbi för att provsmaka denna episka paj. Felix, släng dig i väggen säger jag bara haha :D

Bild 400453

4
pointer
Spel som jag ser fram emot - 2011
Skrivet 2011-03-20 01:11, av Katten_Gustaf

Dead Island
Eftersom jag är en zombiefanatiker så var jag tvungen att inkludera detta. Trailern var lätt en av dom bästa jag sett på länge.

Depth
Även om grafiken inte såg ut att vara den bästa så gillade jag konceptet. Jag fick lite Aliens vs. Predator (1999) vibbar.

Duke Nukem Forever
Säger bara: It's time to kick ass and chew bubble gum... And i'm all out of gum :)

L.A. Noire
Känns lite pinsamt när jag avslöjar att mitt Heavy Rain ligger fortfarande i ett skåp och samlar damm men detta kanske väcker mitt intresse för virtuella mordutredningar.

Mortal Kombat
Efter att ha spelat demot ett antal gånger så tror jag att det här kommer väcka en nytändning i Mortal Kombat-franchisen. Kontrollerna är lätta, X-ray ger oss inte bara blod utan även benknäckning och fatalities är blodigare än någonsin.

Rage
Om inte Duke Nukem Forever ger mig den tillfredställning jag letar efter så hoppas jag att detta blir dagens svar på Quake. Jag saknar tiden då man hade användning av ord som rocket jump och telefrag.

Star Wars: The Old Republic
Alla som läser detta tänker väl WTF!? Jag instämmer till viss del men samtidigt är jag ändå nyfiken på hur slutresultatet blir. Jag tycker det är dåligt dock att dom inte gör fler raser än 8 stycken Humanoids/Människor i regnbågens alla färger. Min dröm har alltid varit en Sith Ewok. Föreställer mig en flygande björn i svart nattlinne och den klassiska röda ljussabeln i högsta hugg. Episkt.

The Elder Scrolls V: Skyrim
Morrowind är min favorit i serien men kan detta slå herren på täppan?Det var väl allt och inga men du glömde blablabla... Jag är inte allätare och speciellt inte när man börjar närma sig 30 :P

0
pointer
Muammer Gaddafi talar svenska
Skrivet 2011-03-08 15:53, av Katten_Gustaf

Jag grät av skratt när jag såg denna:"Gollum, jättefull, hittade spaken."

tja bloggen
Foto saknas
Katten_Gustaf
heart PULS
Puls
Statistik Totalt antal visningar: 77055
Senaste veckan: 637
I dag: 48
FZ