5
pointer
Mardröms Midsommar
Skrivet 2012-06-22 22:31, av MMO4Life

Jag kom precis hem, bakis, omtumlad och tårögd... Min lilla 3-åriga chihuahuablandis blev biten idag av en Schäfer också den en blandning. Hon fick ett stort sår på ryggen som jag måste vårda nu i en veckas tid tillsammans med två olika smärtstillande. Jag är verkligen glad att hon inte fick några allvarligare skador för jag skulle nog inte klara av ett liv utan henne. Veterinärskostnaden fick jag stå för själv då Schäferns ägare mer eller mindre slängde på luren när jag ringde och bad om hjälp. Just nu skiter jag i det. Jag är mer fokuserad på hur det ska gå med att ta hand om hundens sår och hur jag ska få i henne all medicin. Jag ska även försöka ta en huvudvärkstablett och sen se på en film för att lugna nerverna. Trevlig midsommar.

Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
 • Siken
  Siken 2012-06-22 23:51
  Dåligt att schäferns ägare inte kan hjälpa till...
 • jonis
  jonis 2012-06-23 02:55
  Riktigt genuint uselt av schäferägaren att inte hjälpa dig i det här läget. Hoppas det läker fort, och trevlig midsommar på dig också!
 • Fenix
  Fenix 2012-06-23 04:33
  Nu kanske jag framstår som en väldigt hemsk person, men hade jag haft hund och den blivit anfallen så hade jag inte dragit mig för att sparka till den anfallande hunden.

  Riktigt tråkigt när sånt händer och hoppas att det går bra för din vovve och att det läker fort.
 • Raderad
  Raderad 2012-06-23 08:18
  Jag fattar inte hur svårt de kan vara att hålla sin j*a hund..Jag vet exakt hur du känner det....men tycker du ska ringa schäferägaren igen för det är dennes skyldighet att betala om deras hund bet först, så bara på dem, eller anmäl. Försök att blanda medecinen i något din hund tycker om så ska du se att de går bra....Hundar läker fort om man bara tar hand om såret.....fast din hund lär säkert bli rädd för stora hundar. Jag blir så förbannad när sånt här händer....men jag hoppas det går bra för dig o din hund..
 • MMO4Life
  MMO4Life 2012-06-23 16:02
  Tack för alla vänliga kommentarer. Jag har varit i kontakt med ägaren idag igen och det löser sig nog. Vi har börjat med penicillin och smärtstillande. Jag har även varit på ett återbesök hos veterinären. Hon ser ut att vara pigg trots omständigheterna.
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
tja bloggen
MMO4Life
MMO4Life
heart PULS
Puls
Statistik Totalt antal visningar: 74307
Senaste veckan: 771
I dag: 69
FZ