Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
 • Gogglebottle
  Gogglebottle 2012-11-12 19:01
  så det verkar som att man inte kan levla de skillsen man vill som de övriga Elder Scrolls spelen. Det är mer eller mindre WoW möter Skyrim.

  Jag vet inte om någon annan får samma vibbar men jag känner på mig att detta kommer floppa. Än så länge har man inte sätt något speciellt som vi inte sätt förut.
 • Plimp
  Plimp 2012-11-12 19:44
  Jag tror det är svårt att göra ett helt nytt mmo med helt nya saker eftersom det finns redan mycket där ute så oftast så blir det en hybrid mix mellan olika mmo:s...
 • kennethbot
  kennethbot 2012-11-21 00:52
  Jag är inget mega fan av Elder scrolls, visst jag tycker spelen är bra men spelar dom inte så mycket. När jag hörde detta så trodde jag att det skulle floppa utan tvekan, men efter att sett denna introduction så börjar jag undra på om inte detta kan vara något rikigt bra.
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
Felmeddelande - FZ.se
Felmeddelande

Call to undefined method BannerPresetFz::Banner300px4()

Var inte rädd, det här är bara ett felmeddelande. Något gick tydligen fel och antagligen kan du lösa problemet genom att helt enkelt gå tillbaka och försöka igen (använd Bakåt-knappen i din webbläsare).

Om du får samma fel gång på gång utan att veta varför, eller om felmeddelandet inte ger tillräckligt med information, kan du kontakta FZ:s tekniska support genom att använda formuläret nedan.FZ