LAN-party i Örebro!

LAN-party i Örebro!

Tjena!

I helgen med start lördag så har vi LAN i Örebro Universitets Kårhus! Vi hade tänkt att det bara skulle vara för studenter först, men vi fick en del platser över. Troligtvis pga tentatider.

Nu släpper vi lös det för alla! Så ta med din dator och kom till Örebro och spela!

Det blir turneringar i Counter Strike: Global Offensive, StarCraft 2 och Dota 2 med priser. Några kommer köra speedruns på scenen och vi kommer att ha några konsoler uppe.

Det kostar 150 kr att vara med. Då önskar vi att ni anmäler er till mig på elsgard@gmail.com, vi tar in max 150 stycken. Vi börjar kl 12 på lördag och slutar kl 18 på söndag.

Facebook-event = https://www.facebook.com/events/628126280600241/

Har ni några frågor, skriv dem nedan!

Medlem

tjena, vi är några grabbar som känner oss ganska sugna men en av oss är i stockholm och är lite okontaktbar just nu! när är absolut sista anmälningstiden?

Vi har inget sista tillfälle för anmälning. Ni är välkomna så länge det finns platser kvar! (Och nu ser det rätt så lungt ut) Släng iväg ett mail med era namn!

Angående turneringarna: Anmälan sker på plats, vi har inte satt någon starttid för turneringarna än, men skulle gissa på att det blir runt 15-tiden. Om ni inte hinner hit innan 12 så kan ni anmäla laget på facebook!

Medlem

ok toppen! betalar man avgiften där och hur lång kabel behöver man ha med sig? ^^

Ni betalar när ni kommer! 10 meters TP-kabel!

1
Skriv svar