NitroXy söker casters och funktionärer

Medlem
NitroXy söker casters och funktionärer

Hej, vi i föreningen NitroXy arrangerar nytt LAN den 26-29 oktober i västra småland (gislaveds kommun) och vi söker lite folk som kan tänka sig att ställa upp som funktionärer. För att fatta mig kort:

  • Dels behöver vi casters för CS:GO och Hearthstone, det är ju inte proffsnivå direkt men vi streamar ändå hela eventet via twitch så det är ju ett perfekt tillfälle för någon som är intresserad av casting att få lite erfarenhet. Casters kommer få en fribiljett till eventet i utbyte mot deras tid. Är du intresserad så skicka ett meddelande.

  • Sen behöver vi rena funktionärer med diverse olika roller: allt ifrån att sköta E-Sports turneringar till att stå i kiosk och entrè. Funktionärer har lite andra fördelar men kräver en större arbetsinsats samt att man är på plats en dag före och efter för uppbyggnad och städning. Läs mer och hitta ansökan på https://nitroxy.com/crew2014

  • Är man inte intresserad av att vara funktionär så är man ju naturligtvis välkommen på LANet också. Totalt 20 000 kr i vinstpott, 3 hela dygn, flera turneringar, 192 platser. https://nitroxy.com/lanet

Medlem

Betalning?


signatur

PC - PS4 - PS3- PS Vita - Wii U

Medlem
Skrivet av marcus8958:

Betalning?

Vi erbjuder ingen ersättning utöver reseersättning (och funktionärer som får frukost och middag), det är en ideell förening och vi lägger hellre pengarna på vinster, köpa in bättre utrustning, osv.

1
Skriv svar