ARMA 2 Reality Gaming

Medlem
ARMA 2 Reality Gaming

Ta värvning nu: - http://www.realitygamer.org

RG(Reality Gaming) är ett internationellt ARMA 2 Community baserat på ex-militärer och online proffs.

Vi är ett 18+, moget taktiskt community med åratal av erfarenhet av att leda storskaliga operationer och kampanjer.
Vår grupp har spelat ARMA spelen sen 2007 och vi har ett strukturerat uppdrags-byggande team som skapar realistiska scenarion för våra tränade medlemmar.

Vi har nått 30 aktiva medlemmar så har vi gått vidare till ACE/ACRE och vårat RG Deployment pack.

Vårat community använder militära ranker och låter dig kvalificera och skaffa specialiserade roller inom plutonen. Vi använder en mycket redigerad version av Fort Benning (Camp Reality) för all vår träning och uppdrag tillsammans med schemalagd träning varje vecka.

Reality Gaming närverket

Till skillnad från många andra Arma grupper så har vi inte officiella emblem eller insignier som representerar den aktiva militärer eller erbjuder dig brev från presidenten när du går ut din grundläggande träning. Vi har enorm respekt för de beväpnade styrkorna och soldater i tjänst.

Vi kan dock försäkra dig att din RG rank och RG kvalifikationer registreras och att du blir tränad som en funktionell online soldat.

Vi sätts in i platser som existerar i verkligheten, uppdragen har detaljerade bakgrundshistorier och rollspels element som kommer att konstant hålla dig vaken medan du tar del i våra "Real World Operations." Vi har skapat animerade (verklighetstrogna) enheter som tillåter dig att urföra globala operationer i ett antal av dynamiska roller. Reality Gaming hoppas att kunna sätta dig i mitten av all action med de mest realistiska modifikationerna som tillåter dig att få ut det mesta från din ARMA erfarenhet.

Din resa börjar i Fort Benning

Rekrytering

Efter det framgångsrika fälttåget Operation: Wildsnake (ett fyradelars uppdrag i Lingor som US Rangers) så öppnar vi åter igen dörrarna för rekrytering. Vi letar efter dedikerade mogna medlemmar som känner att de kan bidra med någonting till vårt ständingt växande community.

Just nu rekryterar vi

Generellt Väpnat Infanteri
Team Leaders och NCOs till den andra väpnade plutonen
Armens luftvapen: skvadron ledare
Armens luftvapen: piloter (fasta vingar och rotorer)
Armens luftvapen: Besättning
Specialstyrkornas verksamhet: Gruppledare

Besök vår värvningssida genom att klicka här

Är du medlem av ett annat community eller om du vill diskutera att införa din trupp till RG, kontakta Andrews direkt på vär hemsida genom PM.

Spelare från hela världen förenas

Vårat community ger dig

-Chansen att chatta och prata med andra på våran Teamspeak 3 server
-Utbyta spelerfarenheter på våra(t) forum.
-Lägga upp spelvideor på RG's egna YouTube kanal.
-Spela på vår server och delta i våra allmäna 'gaming events'.
-Erfarenhet och vänskap utvecklad över flera år

Träning och uppdrag

Vi orienterar oss efter GMT tidszon

Onsdagar @ 8PM GMT+1 (svensk tid) (Fort Benning träning och kvalifikationer
Söndagar @ 6PM GMT+1 (svensk tid) (Uppdrag)

Reality Gaming schemalägger också 'mod-nights'. Vietnam, andra världskriget, Day-Z och andra zombiemoddar, "Project Reality" (vi spelar ALLT). Titta in på våra forum för fler detaljer.

Vi har även stridsfilmer på våran populära youtubekanal

Fort Benning har byggts upp från marken utav de som tränade där

Vår etos

Reality Gaming är ett internationellt moget taktiskt gaming och modding community för militärentusiaster. Vårat community består av ex- och nuvarande beväpnade styrkor över hela världen tillsammans med ett erfaret online team.

Vårat community fokuserar på att köra storskaliga operationer (som t.ex pvp), rollspel (co-op) simulationer och kampanjer med stöd av konstant träning för taktiskt kombinerade mil-sim operationer.

Reality Gaming producerar också "inhouse" uppdrag och moddar (det vill säga att vi gör uppdrag och moddar som vi kör och använder själva) för att öka och förbättra simulation-aspekterna för våra gaming-plattformer. Vi har en mycket solid media-närvaro online som visar upp de professionellt gjorda videorna som även stöds av hundra facebook, twitter och youtube fans.

Vi är en grupp gamers som har familj och/eller fulltids karriärer. Vi är flexibla och tillåter och förstår våra medlemmars omständigheters.

Vi excellerar i vår träning och utveckling av nya ARMA 2 spelare.

Vad du kan förvänta dig:

När du blir accepterad in i vårat community så kommer du att få en handbok och placerad på en två veckors prövning. De följande två veckorna kommer du antingen bli placerad in i en trupp eller i våran reservavdelning. Våra rekryter har ett 1-3 chans att misslyckas.

ARMA 2 Realism Enhet (Reality Nätverket)

[b]Nätverk[:/b] [http://www.realitygamer.org/]
Gaming: [http://gaming.realitygamer.org]
Blogg: [http://blog.realitygamer.org]
Forum: [http://forums.realitygamer.org/]
Facebook: [http://www.facebook.com/oprealgaming]
Youtube: [http://www.youtube.com/user/oprealgaming]
Twitter: [http://www.twitter.com/realitygameruk]

1
Skriv svar